Pozdrav,
Citala sam neke poslednje postove,ali nisam nasla ono sto meni treba. U pitanju je sledece,bila sam sa 16 godina privatno(2006 godine),konacno odlucila da zelim fiksnu,posle dugogodisnjeg foliranja nosenja mobilne proteze. Na moju zalost, utvrdili su mi da nemam gornje sedmice,niti da cu ih ikada imati,a prirodno su mi zubi u gornjoj vilici rasireni,tacnije,kecevi,a vremenom su krenuli i svi ostali da se sire. Tada mi je receno,da ukoliko stavim fiksnu,oni ce se spojiti,ali vremenom,zbog tolikog prostora u vilici,s obzirom da nemam ni sedmice,da ce krenuti da mi se sire i da nema svrhe. U medjuvremenu,cula sam da se u Americi stavlja neka zica,s unutrasnje strane zuba,i menja se na 5,6 godina,koja tome sluzi,da se zubi ne sire. Ne znam da li je iko upoznat sa tim,ili uopste,da li se nesto promenilo poslednjih godina? Svakako planiram,prvom slobodnom prilikom,da odem kod nekoliko privatnika,da cujem misljenja,da li ima resenja. Ali,ako je neko i ovde slicno nesto prosao,volela bih da me posavetuje