Mislio sam da je to neki trenutni bol ili ko zna sta,pa sam trpeo par dana ali bol je bio iz dana u dan sve jaci i jaci,nisam mogao vise da trpim i otisao sam kod zubara.
Kada mi je zubar pregledao tu stranu,rekao je da je zub ok ali da mu je sumnjiv i poslao me na rengen.
Kada su snimci bili gotovi,imao je sta da vidi,ispod sestice mi je rastao nov zub,koji je gurao sesticu napolje iz korena.

Nisu mogli da veruju i zvali su cak i nekog specijalistu,koji mi je odgvorio jednostavnom recenicom "Ti si decko fenomen"

Kada mi je hirurg izvadio sesticu,ispod je bila sveza i nova petica,tako da sam tad imao 3 petice u ustima.
I sve se to "ok" zavrsilo,dok mi se,posle kratkog vremena,opet pojavio bol al u drugoj sestici,koja je isto bila zdrava.
Ista prica se ponavlja.. i zamislite,jos jedna petica.
Stomatolozi i dalje pri tvrdnji da sam fenomen,nemaju objasnjenje.
I tako se to zavrsilo i nadao sam se da je sve zavrseno ali...,meni se dogodio jos jedan maler,ispod one prve petice koja mi je izrasla,krenula je da raste jos jedna,nova petica, ispod nje..
Neki su mi govorili da su to mlecni zubi bili,bla bla ali nisu mlecni,pravi pravcati zubi,to su i doktori negirali ali nisu znali sta drugo da kazu..
E sad vas pitam,cisto informativno,jel neko nekad cuo za takav slucaj?
I sta bi to moglo biti?
Hvala