desni

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Zokka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 08, 2006 10:12 pm

desni

Post od Zokka »

Za pocetak pozdrav svima..imam pitanje i molila bih sto hitniji odgovor..posto sam pod temperaturom i prehladom, kod zubara mogu najranije za 10 dana..naime, moj problem su desni..ispod donjih dvojki i levog keca, ne tik uz zube, vec nize, desni su mi potamneli (pomodreli). nista me ne boli, ne krvari i nije naduveno..imam jedan zubic (donja petica) koji mi je za popravku pa ne znam ima li on veze sa ovim..i ako neko zna koliko stanje zubica utice na zlezde (vrat, pazuh) i njihovo oticanje..puno pozrava i divno je sto postoji ovakav sajt!!!!!
miminamama
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Okt 22, 2006 7:52 am

Post od miminamama »

Modar deo na desnima moze biti posledica traume (kao bilo koja modrica), prskanja krvnog suda potkozno, a moze biti i jednostavno genetski data prebojenost u tom delu, cesca kod crnomanjastih ljudi, kao sto neko ima plave oci, neko ne :). Pre bih rekla da je ta mrlja oduvek bila tu, samo je vi niste zapazali :), s obzirom na nedostatak simptomatologije.

Problemi sa zubima najcesce daju otoke podvilicnih i zausnih limfnih zlezda, na vratu vrlo retko, a pod pazuhom skoro pa nikako; bar ja nisam vidjala.

I da nam brzo ozdravite :).
Zokka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 08, 2006 10:12 pm

Post od Zokka »

miminamama,
hvala najlepse na brzom odgovoru! :D ..i jos vise hvala na zeljama za ozdravljenjem! pozdrav!
Odgovori