Cetkica za zube
- Sophia777
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Dec 30, 2007 9:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Cetkica za zube
Koja je najbolja cetkica za zube?
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 1:01 am
Nova, srednje meka, pravilno upotrebljenja OralB, buttler, J&J,.... Ukoliko finansije dozvoljavaju elektricna novije generacije.
There are painters who transform the sun into a yellow spot, but there are others who with the help of their art and their intelligence, transform a yellow spot into the sun.Picasso
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 14, 2008 11:25 pm
posto ja imam jako osetljive desne, i cesto se desi da mi krvare od drugih cetkica..ja koristim CURAPROX ( kuraproks ), mislim da je u pitanju svajcarska firma, ima da se kupe i svim bolje snabdevenim prodavnicama, nisam video da ih ima u hipermarketima..ja sam uzeo ultra soft..ja sam vise nego zadovoljan
- Sophia777
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Dec 30, 2007 9:51 am
Galipgurel & kovach.tauro, hvala vam na odgovorima!
I ja imam jako osetljive desni, pa mi se desava da mi krvare od cetkice. Zato sam i postavila ovo pitanje. Odlucicu se za Curaprox, jer nisam jos isprobala tu cetkicu. Koristila sam OralB i Buttler (Buttler je bila nesto bolja u mom slucaju, ali ne bas idealna). Pozdrav!!!
I ja imam jako osetljive desni, pa mi se desava da mi krvare od cetkice. Zato sam i postavila ovo pitanje. Odlucicu se za Curaprox, jer nisam jos isprobala tu cetkicu. Koristila sam OralB i Buttler (Buttler je bila nesto bolja u mom slucaju, ali ne bas idealna). Pozdrav!!!
-
- Novi član
Tu smo da pomognemo ...sto se tice curaprox neces pogresiti..mozda je malo skuplja..ja sam je platio oko 250 din..ali ces stvarno uzivati dok peres zube..javi da li je pomoglo..Sophia777 napisao:Galipgurel & kovach.tauro, hvala vam na odgovorima!
pozz

-
- Novi član