Cene

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Mirna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2007 5:58 am

Cene

Post od Mirna »

Zanima me da li je neko upucen u to koliko se krecu cene zubnog implanta? Meni je ugradjen u donju vilicu da bi izbegli protezu, prosle godine i platila sam ga 1.000 e zajedno za krunicom. Tada sam malo trazila po internetu cene i kretale su se izmedju 600 e.. do 2.000 e, a nedavno sam videla na nasim nekim forumima da cena moze da bude i oko 300e! :roll:
CRAZY_HORSE
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 04, 2006 1:04 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: Cene

Post od CRAZY_HORSE »

Mirna napisao:Zanima me da li je neko upucen u to koliko se krecu cene zubnog implanta? Meni je ugradjen u donju vilicu da bi izbegli protezu, prosle godine i platila sam ga 1.000 e zajedno za krunicom. Tada sam malo trazila po internetu cene i kretale su se izmedju 600 e.. do 2.000 e, a nedavno sam videla na nasim nekim forumima da cena moze da bude i oko 300e! :roll:
Zavisi od vrste implanta, implantologa, ordinacije...Mogu ti reci da si platila neku srednju cenu. Ako je uradjeno kako treba ne bi trebala da se nervirash za plus minus odredjenu svotu evra.
Ovo za 300 evra...ne verujem
Poz :wink:
ZzzzZZzzzZZzzZZZzzzZzzzzzZZZzZZZ
Mirna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2007 5:58 am

zadovoljna sam

Post od Mirna »

i zaista mi je resio veliki problem.. napravljen je most umesto proteze! Razlika od 700e nije mali plus minus, da se razumemo, u zemlji Srbiji. Okolina je nedavno pocela da me nervira sa tim kako sam budala sto sam dala tolike pare za to, a mogla sam jeftinije da prodjem, pa sam posle godinu dana ponovo pocela da se interesujem za cene...
Hvala na odgovoru! Pozdrav !
:)
drecun
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 22, 2006 9:50 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od drecun »

Vidjao sam implante postavljene za 300 eura. Zvučaće ružno, ali "koliko para, toliko muzike". Mislim da je cena koju ste platili realna. Nema razloga za nerviranje.
Znanje je ograničeno, neznanje je beskrajno.
Odgovori