Cene proteza ?

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
TomCat
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 4:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Cene proteza ?

Post od TomCat »

Moj cale treba da stavi proteze i poceli smo da se raspitujemo oko toga koja varijanta bi najbolje odgovarala, gde da ide, itd... Posto je "vizil" proteza bila aktuelna u tim razmatranjima ispostavilo se da se njena cena krece od 250 do 550 eura, zavisno od stomatologa do stomatologa :o
I sad se ja logicno pitam - u cemu je tu fora ... i koja je ustvari realna cena ?
Mislim, mogu da razumem da se neko ugradjuje vise ili manje, ali razlika od preko 2 puta ?
Winter is coming.
savkas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 19, 2009 10:58 pm

Re: Cene proteza ?

Post od savkas »

Moj brat trenutno radi zube u Domu zdravlja Novi Sad tako da sam upoznata sa cenama. Cena vizil proteza je 13.000 dinara (isto je i za totalnu i za parcijalnu), cena akrilne proteze je 6.000 dinara. Cena keramičke krunice 3.500 dinara itd. Kvalitet istih ništa nije gori, niti bolji nego kod privatnika. Jedina razlika je u vremenu izrade, ne znam za privatnike, mislim da je brže jer ovamo je potrebno između 2 i 3 nedelje do konačne izrade.
mrs***
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 13, 2008 2:07 am

Re: Cene proteza ?

Post od mrs*** »

realna cena je vizil proteze 250evra ako uopste postoji indikacija da se ta proteza radi ...s obzirom da sam stomatolog javite se privatnom porukom za neak jos dodatna pitanja...
Odgovori