bolesti zuba i iridociklitis
Re: bolesti zuba i iridociklitis
Zar toliko malo ljudi pati od ovog problema?
i nadje li neko, uzrok iridociklitisu?
opet ja sa iridociklitisom,
ponovo upala, i bas ne mogu da resim problem, a niko izgleda nema ovaj problem, ZANIMLJIVO.
Bas je mirovalo jedan period-a sad sam se prehladio--pio hladno i prvo grlo pa temperatura i preznojavanje 2 novi i na kraju oko poce da grebe a posle i bol prilikom promene pravca pogleda--kao i obicno.
Stavljam kapi i hladim kao i ranije-valjda smirim
ALI UZROK NIKAKO--nije valjda samo od prehlade, a imao sam i promaje i rashlade klimom, posto je vrucina. Bio sam ubedjen da je to, mozda i nije uzrok.. IMA LI NEKO OVAKAV PROBLEM????
ponovo upala, i bas ne mogu da resim problem, a niko izgleda nema ovaj problem, ZANIMLJIVO.
Bas je mirovalo jedan period-a sad sam se prehladio--pio hladno i prvo grlo pa temperatura i preznojavanje 2 novi i na kraju oko poce da grebe a posle i bol prilikom promene pravca pogleda--kao i obicno.
Stavljam kapi i hladim kao i ranije-valjda smirim
ALI UZROK NIKAKO--nije valjda samo od prehlade, a imao sam i promaje i rashlade klimom, posto je vrucina. Bio sam ubedjen da je to, mozda i nije uzrok.. IMA LI NEKO OVAKAV PROBLEM????
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Мислим да сам моје инфекције очију дефинитивно решио правовременом употребом меда: http://*/index.html?stranica=s ... /oci_upala