bolesti usta(sluzokoze)

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
marinakicmac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 15, 2011 7:43 pm

bolesti usta(sluzokoze)

Post od marinakicmac »

Postoji li mogucnost pregleda kod Vas.Ja sam iz Kragujevca.Problem traje 3 meseca ,ato su bele naslage na unutrasnjim stranama lica ,pucaju i prave velike ulceracije.Bila sam kod stomatologa za bolesti usta, ali mislim da ne zna odgovor.Dosta mi je vise gencijane, nistatina.Krvna slika uredu bris 3 puta radjen uredu.Iskreno strah me je da ne zakasnim sa lecenjem .Mislim da je potrebno nesto drugo uvesti u lecenje ali sta.Ja sam medicinski radnik ,i smatram da ste mnogo mnogo dalje otisli od nas, i kada negde"zaskripi"mi Vam se obracamo.Nadam se pozitivnom odgovoru. Marina
lela.bih
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 12, 2011 8:38 am

Re: bolesti usta(sluzokoze)

Post od lela.bih »

zvuci kao lichen planus mucosae oris...mora se uraditi histo i otidzite dermatologu poz
lela.bih
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 12, 2011 8:38 am

Re: bolesti usta(sluzokoze)

Post od lela.bih »

Nema na cemu, obavezno uradite histologiju.......malo je tesko ovako manuelno tacnu dijagnozu reci bez da se pacijent klinicki ne pregleda......ako mozete da mi javite sta su pokazale pretrage hvala
Odgovori