bojsha napisao:Iskreno da vam kazem i ja sam trazio stomatologa vise od godinu dana. Iako sam iz Beograda, odlucio sam se zube da uradim u Sapcu. Jeste bilo malo maltretiranja zbog puta, ali sam za 2 nedelje kod njih isao ukupno 4 puta, jer sam imao stvarno puno zuba za sredjivanje. Na predhodnom postu imate vizit-kartu, doktori su Boza i Goca, ali vam ja preporucujem Bozu, jer je veoma pazljiv i nezan, a vrhunski doktor (americka specijalizacija). Za cenu ih pozovite, mislim da su veoma povoljni, jer su oni generalni uvoznici cirkona za Balkan. Mozete se pozvati na mene, jer sam im do sada doveo 4 pacijenta (i svi su prezadovoljni novim izgledom) i svi su u to ime dobili poprilican popust. Inace moje ime je Nebojsa Radic.
Nebojsa hvala puno na informaciji,ja zivim u Novom Sadu ali mi nije neki problem da putujem za Sabac,ovde sam se nagledala losih radova kod raznoraznih fensi stomatologa,doduse samo na slici,ali su im zato cene 300e po zubu.To bih i platila,napokon sam sakupila taj novac, ali jedino za rad koji izgleda savrseno,da ne budem shvacena pogresno,otkad znam za sebe idem kod stomatologa,pranje zuba redovno,redovne posete stomatologu i uzalud genetika ili sta vec je ocigledno jaca,vremenom moji zubi su potamneli usled izvagjenih zivaca,plombe se povukle,sramota me je i da se nasmejem. Secam se kao tinejdzerka prala bih zube dva puta dnevno,konac,vodice za ispiranje i uzalud stalno neke popravke,stalno neka krpljenja,a moja sestra od tetke jednom nedeljno i ima samo jedan popravljen zub u glavi.Ali pre bih pristala i na ove moje,ovakve kakvi jesu,nego da mi to neko lose uradi pa da narednih deset godina sizim.Negde sam u tvom postu procitala da je kod njih cena 200evra po zubu,to je jako povoljno u odnosu na sve druge.Mozes li mi napisati kako si dosao bas do njih,fascinantno je to da ti iz Beograda odes u Sabac,.da li je neko od tvojih poznanika pre tebe radio pa si se tako odlucio, ili kako vec?Meni odavde nije daleko da otputujem do Sabca,stim sto sam ja ovde uradila snimak i neke dve popravke koje su bile neophodne,tako da verovatno ne bi trebalo puno puta da idem.Ja bih te jako zamolila da postavis jos neke slike iz vise uglova,verujem da nisam jedina koja bi to volela da vidi