Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.
Slucajno sam se zatekao.
Rekao sam za sada koliko ja znam rade se neka istrazivanja (narocito to fiinansiraju firme koje proizvode materijale za beljenje) da se i to ispravi, mislim na beljenje plombi, za keramiku ce verovatno proci jos neko vreme......
Odgovor Ivani: ne mozes da razumes zato sto se radi o razlicitim strukturama (hemijskim) izmedju gledji, dentina, kompozitnih materijala , keramike i sredstava za beljenje...... ne moze da se objasni u pet recenica....
pa zar nije jednostavniej da kazes da imaju neke supstance koje smetaju plombama i zavrsis.
p.s.Ja sam IvanNa znas razlikuje se
Svakako hvala na odgovoru!
I.S.
matijaBG napisao:soda bikarbona cini cuda ,mozete je pomesati sa sircetom i koristiti 2,3 puta sedmicno.takodje pomaze trljanje jagodama,korom od narandze
ijuuuuuuuuuu naopako ljudi ovo ni slucajno ne cinite kod kuce,nasi zubi jesu jaki ali ovakvo terorisanje im uopste nije potrebno
Sto se tice beljenje zuba preporucljivo je da se ne radi vise od dva puta godisnje.
A sto se tice stomatologa ja idem kod Stomatologa Starcevica i stvarno sam zadovoljan.