da li postoji neko efikasno sredstvo osim odlaska u specijalizovanu ordinaciju?
ja nisam pusac ali pijem dosta kafe i caja
ove glupe cetkice/paste ne pomazu....
uzasno me nerviraju zuti zubi, a cini mi se da se sve to desilo u poslednje 2 god da su mi pre bili belji...
bljak.
pomagajte
beljenje zuba
Nazalost mislim da ne postoji efikasan,ali ti ni to ne prporucujem,ako bas nije toliko neophodno,jer sve su to hemijska sredstva koja uticu na sam zub u smislu pojave preosjetljivosti i slicno. Pored toga taj efekat trajanja boje nakon trtemana nije dugotrajan. Moj savjet :redovno odrzavaj higijenu, idi na kontrole,skidanje kamnca i poliranje eventualno.
Kad kazem ''ako nije neophodno'' mislim isto sto i o estetskoj hirurgiji. Nisam protiv nje, ali se zna sta su prave indikacije za te intervencije. Zato ako je ta razlika u boji minimalna(a mislim da jeste) i nije neka smetnja,opusti se i uzivaj ili ako jeste onda se obrati stomatologu.... :)
Kad kazem ''ako nije neophodno'' mislim isto sto i o estetskoj hirurgiji. Nisam protiv nje, ali se zna sta su prave indikacije za te intervencije. Zato ako je ta razlika u boji minimalna(a mislim da jeste) i nije neka smetnja,opusti se i uzivaj ili ako jeste onda se obrati stomatologu.... :)