Beljenje zuba???

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
klarica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 19, 2007 4:56 pm

Beljenje zuba???

Post od klarica »

Znam da je ovaj nacin beljenja zuba spor i minimalan ali me ipak zanima. Da li je sigurno za zube i desni beljenje preko boljih pasta: Colgate(Palmolive), Vademecum(Swarckopf&Henkel) i Blend-a-med(Procter&Gamble) koje u sebi imaju whitening complex (O3, soda bikarbona) i isto tako za zvake Orbit white, Airwaves, Happydent koej imaju u sebi ove microgranule...hvala puno!
drecun
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 22, 2006 9:50 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od drecun »

Sigurno, u smislu "bezbedno", trebalo bi da jeste. Sigurno u smislu "izvesno", teško...
Znanje je ograničeno, neznanje je beskrajno.
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

Sta je sa ovim rapid white sto se maze na zube (sa top shopa!!) ,

da li to stvarno tako deluje???
drecun
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 22, 2006 9:50 pm

Post od drecun »

Imam prijatelja koji je probao Rapid White sa Top Shopa. Ne deluje. To je jedino nazovi iskustvo koje imam sa tim preparatom.
Znanje je ograničeno, neznanje je beskrajno.
Korisnikov avatar
gorant
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Apr 10, 2007 8:47 pm

Post od gorant »

Da li neki stomatolog može da kaže da li su i koliko štetne paste za izbeljivanje zuba? One koje se, po preporuci, koriste jednom nedeljno, nakon pranja zuba običnom pastom. Npr, Lush kozmetika ima jednu takvu pastu http://www.lush.co.yu/details.php?id=268 . Da li mogu da oštete gleđ i da li su zaista efikasne ili je to šarena laža?
Odgovori