Ne znam da li sam trudna! Sta da radim?

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Taša.Selena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 26, 2015 12:09 am

Ne znam da li sam trudna! Sta da radim?

Post od Taša.Selena »

Imala sam odnose za vreme plodnih dana, 16-og,18-og, 19-og i 21-og, nismo koristili zastitu i svaki put je zavrsavao u meni. Rano mi je da radim bilo kakav test, ali se opet brinem i ne znam kolike su sanse da sam ostala trudna? Mlada sam, imam nepunih 18 godina, i ne znam koliko bi bilo pametno(ako sam trudna) da abortiram? Molim vas neka mi neko pomogne i da neki savet. :(
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Ne znam da li sam trudna! Sta da radim?

Post od aaaca »

Зашто си се тако понашала ако не желиш децу?!
Taša.Selena
Novi član
Novi član

Post od Taša.Selena »

Pa imam vezu od 3 godine, do sad smo uvek vodili racuna, ali sada ni on ni ja nismo obracali paznju. I mogu li ja dobiti odgovor na svoje pitanje?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Одговор и сама знаш. Није паметно да радиш абортус (ако си остала трудна).

А шансе су велике да си остала трудна, мада и сама знаш да се неки парови труде годинама па опет ништа.
Taša.Selena
Novi član
Novi član

Post od Taša.Selena »

Pa to mi je trenutno jedina uteha.Hvala Vam.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Ако ниси остала трудна онда добро. Води рачуна убудуће. Нису наши стари без разлога говорили да нема секса пре брака. Али да ти то не причам.

Међутим ако си остала трудна имај на уму да како год урадиш неће бити добро. Ако абортираш не ваља због разних разлога. Ако родиш дете то ће бити много рано и пуно ће утицати на твој даљи живот. Да сам на твом месту или на месту твојих родитеља стварно не знам шта бих урадио а имам много више година од тебе. Ако се ова ситуација деси, треба да се држиш својих родитеља, који су надам се разумни и даће ти подршку.
Odgovori