Visok pritisak i tablete za visok pritisak

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
dejanperic1979
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 30, 2014 11:02 am

Visok pritisak i tablete za visok pritisak

Post od dejanperic1979 »

Ljudi molio bi da mi kazete da li smem da uzmem tablete Maxxes ili Kamagra gel ukoliko pijem terapiju za visok pritisak tipa pre podne Valsacor i 1/2 propanolola od 40mg i uvece 1/2 propanolola?Hteo bi cisto iz radoznalosti da probam tako nesto al se bojim radi lekova,hvala
Korisnikov avatar
cardioperf
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 15, 2014 1:05 am
Kontakt:

Re: Visok pritisak i tablete za visok pritisak

Post od cardioperf »

Postovani...Kamagra je kopija vijagre, malo losija od originalnog...to je lijek za potenciju i ima funkciju da ubrza rad srca i vecu kolicinu krvi da salje u penis, budite oprezni jer ukoliko imate probleme sa srcem nemojte je uzimati, shodno tome i krvni pritisak ce porasti....ukoliko je pritisak u normalnim vrijednostima pod terapijom a vi mladji od 50god, mozete je uzeti sa oprezom..lijep pozz
dejanperic1979
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 30, 2014 11:02 am

Post od dejanperic1979 »

Mladji sam od 50 god ,imam 34 god a srce je u redu a pritisak sam dobio malo na nervnoj bazi ali pod terapijom pritisak mi je 120/80 eventualno nekad 130/90 .A maxxes tablete da li one podizu pritisak?
Korisnikov avatar
cardioperf
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 15, 2014 1:05 am
Kontakt:

Post od cardioperf »

Iako su na biljnoj bazi sve one imaju efekat ubrzavanja krvotoka a shodno tome i srcanog ritma. Po vasim izjavama mislim da nemate razloga za brigu, slobodno probajte..lijep pozz
Odgovori