veliki sexualni problem
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 21, 2016 7:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
veliki sexualni problem
molim za pomoc,sta da radim,kome da se obratim,malo je poduze za objasnit...
e ovako,imam 21god,sa muzem sam 5 god,prvi i jedini,sa njim je sve ok ali kod mene je problem sledeci,,,cesto mi se desava da sam nezasita,nikad mi nije dosta,masturbacija ne pomaze cak i vise puta i nista...druga stvar,kad se napalim (to nije bas cesto) krecu problemi,ako imam odnos ludim kidam itd ali,ne osecam ga u sebi ni u jednoj pozi i,naravno nije dosta a ako nemam odnos krecu mucnine,vrti mi se u glavi,proliv itd...
malo je poduze ali je svaki savet dobrodosao,unapred zahvalna...
e ovako,imam 21god,sa muzem sam 5 god,prvi i jedini,sa njim je sve ok ali kod mene je problem sledeci,,,cesto mi se desava da sam nezasita,nikad mi nije dosta,masturbacija ne pomaze cak i vise puta i nista...druga stvar,kad se napalim (to nije bas cesto) krecu problemi,ako imam odnos ludim kidam itd ali,ne osecam ga u sebi ni u jednoj pozi i,naravno nije dosta a ako nemam odnos krecu mucnine,vrti mi se u glavi,proliv itd...
malo je poduze ali je svaki savet dobrodosao,unapred zahvalna...
Re: veliki sexualni problem
To je psihicki priblem.
Prvi decko, prvi seksualni odnost, svideo ti se seks i sad si postala zavisna jer samo mislis o tome.
Pocni nesto da radis, ako si besposlena brisi kuci prasinu svaki dan i usisavaj kako bi ti proslo vreme i kako bi skrenula misli pa ce vremenom prestati. Citaj neku knjigu, idi u setnju itd...
Inace ta dijagnoza se zove "ninfomanka".
Prvi decko, prvi seksualni odnost, svideo ti se seks i sad si postala zavisna jer samo mislis o tome.
Pocni nesto da radis, ako si besposlena brisi kuci prasinu svaki dan i usisavaj kako bi ti proslo vreme i kako bi skrenula misli pa ce vremenom prestati. Citaj neku knjigu, idi u setnju itd...
Inace ta dijagnoza se zove "ninfomanka".
-
- Novi član
zaposlena sam,radim po 12 sati dana u nedelji...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Да ли доживиш оргазам?
-
- Novi član
samo klitoralnom stimulacijom
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Да ли после њега имаш оне проблеме које си навела?
-
- Novi član
malo se osecam opustenije ali mogu ponovo iznova,do sad mi je rekord 16 puta jedno za frugim
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Немам више идеја. 

-
- Novi član
hahahaha vazi 

To što si navela se može svrstati u poremećaj seksualnih funkcija.Treba navesti da bi ti mnoge žene pozavidele na tolikom broju uzastopnih orgazama ili na njihovom intenzitetu ali treba voditi računa i o samoj pojavi kao takvoj.ovde se svakako radi o hipernadražaju a on može poticati iz različitih izvora.mene mnogo više brine onaj deo koji spada pod ako toga nema dolazi do mučnina,proliva ...u svakom slučaju,seksolog bi pronašao o čemu je reč a možda i endokrinolog.Ne vidim status hormona koje bi trebalo prekontrolisati da se vidi je li uzrok u tome...
-
- Novi član
ja sam iz subotice,gde da nadjem sexologa?za pregled hormona sam cula li koje hormone da trazim da se pregledaju?
Na takav način sigurno ga ne možeš naći.javi se svom lekaru koji će ti dati uput za endokrinologa da bi mu objasnila o čemu se radi i on će ti reći koje hormone treba ispitati,nije tvoje da to znaš.A verovatno će te uputiti dalje kod nekog specijaliste.Osnovno je da tvoj ordinirajući lekar bude upoznat sa tim problemom i shodno tome će ti dati dalje upute.Subotica ima svoj regionalni centar u kome se rade složenija ispitivanja,tako da ne brineš o tome jer nema potrebe.
-
- Novi član
znaci ne moram ici privatno na ispitivanje hormona jer bas nisam pri parama?!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Nov 07, 2016 9:40 am
Ma sve je u redu sa tvojim hormonima.
-
- Novi član
ctojko,sta onda po vama nije u redu?