VELIKI PROBLEM - POMOC ILI SAVET POTREBAN!

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
nowar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 15, 2011 10:07 pm

VELIKI PROBLEM - POMOC ILI SAVET POTREBAN!

Post od nowar »

Imam devojku vec duze vreme i skoro mi se desio kiks. Kad sam trebao da krenem sa odnosom desio mi se "pad", sto me ubija u pojam od tada. Cim pomislim na nju i sex, u glavi mi se javlja ogroman strah i od erekcije ni traga. Imali smo odnos jos jednom od tada i ja sam jedva uspeo da "istrajem" odnos do kraja. Za sledeci put nisam ziv. Imam jos nekoliko dana slobodno pre nego sto cu da se vidim sa njom jer ona ide na odmor neki dan pa kad dodje trazice odnos sa mnom naravno. Ja imam 35, a ona 34 godine. Probao sam masturbaciju i erekcija mi je u punoj snazi, tada je ok, dakle nemam fizickih problema, ali kad sam s njom - u glavi haos. Ocigledno da je psihicki problem u pitanju koji ne znam kako da resim. Pomagajte, dajte mi neki savet kako da sredim "glavu". Ne mogu da radim, ni da se zezam, to me ubija u pojam danju i nocu, pomozite.
Korisnikov avatar
jperica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 10, 2009 2:12 pm

Re: VELIKI PROBLEM - POMOC ILI SAVET POTREBAN!

Post od jperica »

Uradi ponovo nešto što ti je obično podizalo samopouzdanje. Koliko ja znam muškarac ima dve glave i ukoliko jedna od njih dve otkaže, ova druga otkaže isto. Nateraj sebe da odeš na vrh obližnjeg brda, ili nešto što će ti pokazati da si uspešan, da možeš, da si koristan i sposoban. Spremi joj najlepšu klopu i oduševi je. Ovde je koliko vidim u pitanju samo tvoje samopouzdanje.
Nije dobro, ali trudimo se.
nowar
Novi član
Novi član

Post od nowar »

Hvala na savetu.
nowar
Novi član
Novi član

Post od nowar »

Ako ima jos neko neki predlog slobodno neka postuje. Hvala ljudi.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Izbacite sve cinioce koji mogu uticati na disfunkciju! Pusenje, alkohol, droge, lekovi, hrana....

I pre svega setite se ili jednostavno postanite svesni onoga shto vam u glavi stvara problem.

A to je nesto u samoj partnerki i vasem odnosu. Vasem vidjenju nje, vase veze, seksa izmedju vas. Mozda j eu pitanju sitnica da je niste ni svesni ali nesto vam ocigledno ometa psihu do te mere da ne mozete da budete zadovoljni i da vam seks stvara traumi.

Sta vas plasi kod partnerke?

Koliko dugo se znate?

Odakel se znate?

Koliko znate o njenom ranijem seksualnom zivotu?

Ako znate nesto odna to moze biti problem, jer ako je nekada pominjala neke neverovatne seksualne priche onda vas mozda to plasi!

S druge strane, da li ona primecuje vas problem ili to ostane sakriveno a vi se folirate tokom odnosa i ne poveravate joj se?

S obzirom da ste i sami rekli p aste nadam se i svesni da problem nije fizicke prirode poshto prilikom masturbiranja sve je u redu, onda znate da je problem gore :) u gornjoj glavi :)

Razmislite malo pa se setite sta vas to ometa ili samo prihvatite ono na sta vec sumnjate!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori