Veliki penis

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Cudancovek
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 28, 2016 3:35 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Veliki penis

Post od Cudancovek »

Pozdrav svima, ovako imam pa moze se reci problem. Stvar je u tome penis mi je u erekciji velicine oko 19-21, obim 15-16 cm a u opustenom stanju oko 14cm sad posto sam citao po netu uglavnom standardna velicina je mnogo manja oko 14 i kondome je malo teze naci za ovu velicinu? Da li znate mozda koji se velicina koristi posto su mi tamo brojke malo nejasne idu do 55 mm i sl ceka 55mm? Imam 17 godina i posto nisam neki tip kome je to prva stvar u zivotu jos nisam imao sex. Da li zenama prija ovolika velicina ili ipak vole manji oko 15-16? Ima li mozda neka iskusna da mi da odgovor ako je imala odnos sa nekim ko ima veliki? Onda citam po net i forumima sex traje uglavnom 5-10 min, nekako mi cudno da je tako kratko, i npr ja kad se samozadovoljavam to traje od 30 min pa do 2 sata....da li je normalno da traje tako dugo? Mozda su pitanja glupa ili sta znam vec ali me zanima.
Odgovori