Nas muskarce to stalno muci..... Evo ja na primer imam penis u ekekciji 15cm, i do sada nisam smatrao da je mali, svaku sam zenu dovodio do vrhunca! Zadnju devojku, koju mnogo volim, mislim da joj sa ovom duzinom ne mogu dati pun uzitak u sex-u.... Samnom ima korektan sex, priprema, svaki put dozivi orgazam.... Ali kad smo poceli da se zabavljamo, dok nije postalo bas ozbiljno, pricali smo o iskustvima, rekla mi je da je imala predhodnog momka koji je bio obdaren, da je imala vise orgazama za jedan sex i brze prvi put dozivi orgazam.... Ali da nije bila srecna sa njim...... Ja tu kombinujem, jastuk, otpozadi, ona gore, skupljam joj noge kad sam gore.... Stvarno se trudim! Ono sto mene muci je da li je ovo dovoljno sto radim, stvarno se trudim, ali nemam bas neku alatku, prosecne debljine i duzine.... Mogu svaki put da je dovedem jednom do orgazma, ali mogu da vodim ljubav sa njom i pet puta za vece i ja isto svaki put imam orgazam sa ejakulacijom! Da li je ovo dovoljno? Planiramo da se uzmemo, mnogo je volim, mislim i ona mene, da li ce pozeleti opet nekog obdarenog ili cu ja biti dovoljan....... Pozdrav svima!
|