Uh,hvala ti na brzom odgovoru Neoaa_aca napisao:Црна бубуљица?! Мислим да би било добро да одеш до лекара.
velicina penisa
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
Re: velicina penisa
Izvini a do koje godine prestaje rasti penis,i da li postoje vezbe koje su efikasne u povecavanju nj ?aa_aca napisao:Црна бубуљица?! Мислим да би било добро да одеш до лекара.
Расте до краја пубертета. Не могу сада да нађам на форуму линк који је један форумаш препоручио у вези разних вежби. Пробај да нађеш.
Imam 17 godina, i velicina mi je oko 14, 5 cm... Moze li neko od vas da napise koliko je vama, tj. neki koji je po godinama blizu mene bar, da znam otprilike?
E pa kolega,tu smo negde,isti su nam,ja sam visok,al to nema nikakve veze s visinom mog Dorata,eno ga suti dole,ne mrda...milpara napisao:Imam 17 godina, i velicina mi je oko 14, 5 cm... Moze li neko od vas da napise koliko je vama, tj. neki koji je po godinama blizu mene bar, da znam otprilike?
Imam dva druga kojim je oko 17-18 nadam se da je sve u redu onda...
А колики би хтео да буде? 
ne veruj svakome sve sto kaze...tvoja velicina je potpuno normalna i otprilike najcesca... 
1.Imam 14 godina i penis mi je oko 10 - 11 cm (u erekciji) da li je to normalno za moje godine?
2.Da li masturbacija moze da smanji ili uspori rast penisa posto masturbriram svaki dan po 1?
2.Da li masturbacija moze da smanji ili uspori rast penisa posto masturbriram svaki dan po 1?
1. Јесте.
2. Не може.
2. Не може.
Ne znam, ali sam ja zaključio da je normalno kod nas oko 15-16
- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:
. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.
Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:
. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Kad se rade vezbe za povecanje penisa tacnije muzenje penisa i istezanje penisa da li moraju zestisi da se zagrevaju ??
Nemoj raditi vežbe. Postoji velika opasnost da dođe do impotencije čak i nakon samo malo jačeg manipulisanja.
Bolje je da je manji i funkcionalan, nego veći i neupotrebljiv. Ne želiš sebi život da pretvoriš u horor film.
Bolje je da je manji i funkcionalan, nego veći i neupotrebljiv. Ne želiš sebi život da pretvoriš u horor film.
Ok,da li je normalna velicina penisa 11-12 cm (imam 14 god.)?