Trudnoca

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
180214AND
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 25, 2015 5:56 pm

Trudnoca

Post od 180214AND »

Izvinite, imam jedno pitanje, da li mogu da ostanem u drugom stanju zbog sledeceg dogadjaja. Moj decko je svrsio prvi put, svuda po meni, ali nista nije doslo do vagine, zatim smo odlucili da opet imamo seks posle 10 min, krenuo je da stavi kondom i slucajno zakacio vrh svog penisa, tim kondomom, pa se bojim da neki spermatozoidi nisu dospjeli u moju vaginu preko kondoma! Mogu li ostati u drugom stanju?
CELERON1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 31, 2015 12:33 am

Re: Trudnoca

Post od CELERON1 »

180214AND napisao:Izvinite, imam jedno pitanje, da li mogu da ostanem u drugom stanju zbog sledeceg dogadjaja. Moj decko je svrsio prvi put, svuda po meni, ali nista nije doslo do vagine, zatim smo odlucili da opet imamo seks posle 10 min, krenuo je da stavi kondom i slucajno zakacio vrh svog penisa, tim kondomom, pa se bojim da neki spermatozoidi nisu dospjeli u moju vaginu preko kondoma! Mogu li ostati u drugom stanju?

Izvini ne bih da te plasim,ali to se nikada ne znam,verovatno da nisi,ali mozda i jesi,neko ostane u 2 stanju od same vlaznosti kod muskarca. Najbolje resenje je ginekolog,a mozes osetiti promene i po tebi pre menstruacije,mucnina,glavobolja..
Odgovori