Trudna ili ne?

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
Stranac55
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 09, 2014 11:32 am

Trudna ili ne?

Post od Stranac55 »

Pozdrav. Spavao sam sa devojkom 3 puta u poslednjih mesec dana. Dva dana nakon prvog puta, dobila je "mecu". Posle 15 dana videla je krv opet (nije bila kao kada dobije), to je trajalo samo jedan dan. Do sad joj se to nije desavalo, nije obracala mnogo paznju na to. Ovih dana treba da dobije redovno, kao i sto je dobijala. Pre dva dana je povracala i nije joj bilo dobro. Pitamo se da li je trudna?
milosbre
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 21, 2012 12:50 pm

Re: Trudna ili ne?

Post od milosbre »

Mozes sad da kazes da li je trudna? :)
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Ajd da pogadjamo: NIJE TRUDNA!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Korisnikov avatar
Stranac55
Novi član
Novi član

Post od Stranac55 »

Nije trudna. Prehladjena je bila, i imala je malo problema sa slepim crevom. :)
EmanuelaCG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 15, 2014 10:51 am

Post od EmanuelaCG »

Cao, mozda neko od vas moze da mi pomogne..

Imala sam nezasticen odnos 12. dan od prvog dana zadnjeg ciklusa. Decko ima presemenu tecnost u kolicini da moze ovlaziti gacice, medjutim upraznjavamo sex 8 mjeseci bez zastite i nije doslo do trudnoce, i nisam brinula zbog presemene tecnosti. Medjutim ovaj put je malo drugacija situacija, imali smo odnos i u jednom momentu decko je naglo izasao iz mene i rekao da ne zna da li je dio tecnosti otisao u mene, kada sam pogledala, na njegovom penisu je bilo providne tecnosti i malo spermica, jer se bijelilo, tako sam zakljucila, stali smo minut, iscijedio je i nastavili, zatim ga je izvadio na vrijeme. Zanima me kada se uzme sve u obzir, kolike su sanse za trudnocu?

Srdacan pozdrav.
Korisnikov avatar
Stranac55
Novi član
Novi član

Post od Stranac55 »

Od mnogo toga zavisi...
Od tvojih plodnih dana, od toga da li je deo sperme otisao unutra...
Izmedju odnosa, da bi nastavili, treba dobro da iscedi, da piski i da opere sa vodom. Tako su najmanje sanse da dodje do oplodnje.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

A sto ne biste probali da koristite neki vid kontracepcije? Kazu da to rade mladi i pametni ljudi koji vode racuna o svom zdravlju!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Joka16
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 28, 2014 2:31 pm

Post od Joka16 »

Pozdrav,nova sam na forumu i zanima me vase misljenje ili iskustvo slicno mojoj situaciji.....
Ja sam zadnju menstruaciju imala 17. 03 koja je trajala normalno 6 dana (dobijam na svakih 28 dana) . Sad aprila sam dobila 5 dana ranije 10. 04 i trajalo je samo 3 dana, bilo je slabo krvarenje crvenkaste boje bez ugrusaka. Da li je moguce da sam trudna? Osecam da me bolucka levi jajnik vise kao ziga, ponekad i desni, stomak mi je nadut, grudi su mi osetljive i povecane i ledja me po nekad bole.....
Zlatii_iik
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 15, 2014 1:25 am

Post od Zlatii_iik »

Zdravo! :) i ja sam nova i imam i ja neke svoje dileme.
Sa dečkom sam zajedno već godinu dana i spavamo svaki mesec zajedno koliko je to moguće i uvek bez zaštite.
Nikada se nije dogodilo da je svršio u mene,ali ipak se plašim.
Kada smo za vikend imali sex svršio je na moj polni organ.Da li postoji mogućnost da otkrijem da sam trudna?I posle koliko nedelja od polnog odnosa mogu da se jave prvi simptomi? :)

hvala :)
Zlatii_iik
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 15, 2014 1:25 am

Post od Zlatii_iik »

Zdravo! :) i ja sam nova i imam i ja neke svoje dileme.
Sa dečkom sam zajedno već godinu dana i spavamo svaki mesec zajedno koliko je to moguće i uvek bez zaštite.
Nikada se nije dogodilo da je svršio u mene,ali ipak se plašim.
Kada smo za vikend imali sex svršio je na moj polni organ.Da li postoji mogućnost da otkrijem da sam trudna tj.da li je moguće da je neki spermatozoid dospeo unutra?I posle koliko nedelja od polnog odnosa mogu da se jave prvi simptomi? :)

hvala :)
Odgovori