Test za trudnocu?

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Univer
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 29, 2010 3:49 pm

Test za trudnocu?

Post od Univer »

Koliko vremena treba da prodje od odnosa da bi devojka mogla da proveri sa testom za trudnocu?
Da li moze kad prodje 1 dan od odnosa da ona proveri sa testom da li je trudna??
Korisnikov avatar
sedefasta
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 12:00 am

Re: Test za trudnocu?

Post od sedefasta »

Čini mi se 5-7 dana.

Svratite u neku od tzv. drogerija, npr. Lily ili DM, pa pogledajte šta piše na kutijama različitih komercijalnih testova za trudnoću, na svakoj bi trebalo da stoji posle koliko dana od odnosa treba da prođe da bi se test upotrebio i rezultat bio validan.
Univer
Novi član
Novi član

Post od Univer »

juce sam napisao u temi sta se desilo i ona danas kao da joj je test pokazao crveno a to je pozitivno. Nisam svrsio jer je kondom pukao pa smo prekinuli popila je tabletu dan posle i danas mi javlja da je uradila test za trudnoci i da je pozitivan. Zbog toga pitam.
Ako je zakacila od ovoga ja stvarno ne znam kakav sam ja to baksuz.
Ona kaze da moze i na pregled da ode sutra to je 2 dana od odnosa i da joj kazu dal je trudna mada ja mislim da tu treba vise dana.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Tableta koju je popila menja hormonski status i moze da se pokaze pozitivnost testa. posebno takvog, kucnog!

Za bilo koji kucni test potrebno je bar 7 dana od oplodnje.

Neka sacheka par dana da lek koji je popila izadje iz organizma i onda neka uradi test, onako kako pishe na uputstvu, prvom jutarnjom mokracom.

Ne panichite, postoji reshenje za svaki problem!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Univer
Novi član
Novi član

Post od Univer »

Vazi :wink: Hvala na odgovorima 8)
Odgovori