Srecni u braku hm..da li se ovo i vama desava ?

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
dexkg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 10, 2008 7:09 pm

Srecni u braku hm..da li se ovo i vama desava ?

Post od dexkg »

Dakle situacija je sledeca..njih dvoje u braku vec dugo, dugo 20 god. Imaju dvoje dece. Brak funkcionise, e sad on kaze zadnjih 8 godina seksualni zivot je 3-4 puta na mes. nivou - nema velike strasti..! Naravno na sve to ona cuti ! Pre tri meseca uhvatio je u interesantnim caskanjima na facebooku iako odavno sumnja samo nema dokaza. Iz caskanja na faceboku dogovoren sastanak koji je on preduhitrio. Taj mesec bilo je extra i pola sledeceg sto se sexa tice bilo je kao nikad u zadnjih 8 godina. E sad ponovo se sve vraca na staro i jos gore. On razmislja o razvodu. Misli da ima jos nekoga pored onog facebook kontakta. Naravno, stalo mu je do svoje supruge i do seksa sa njom. Pokusao je da razgovara ali je naisao na zid cutanja. Sta biste vi uradili u ovoj situaciji i sta mislite o istoj?

Ja sam mu rekao da ona ima nekoga sigurno samo to vesto krije i kada dobije sa strane naravno da ne moze da stigne i kuci !
Empress
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 1:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Srecni u braku hm..da li se ovo i vama desava ?

Post od Empress »

Ne mora da znaci da je sa nekim drugim i da zato "ne stize" da ima seksualne odnose kod kuce.
Moj utisak je da kada zeni u vezi nesto fali [sto na emocionalnom, sto na seksualnom planu] a iz nekog razloga to ne moze da podeli sa partnerom [uglavnom strah da ce biti pogresno shvacena, osecaj da to nece nista popraviti ili zelja da ne skrha njegov ego, jer je jasno da su muskarci jako sujetni kad je seks u pitanju], ona se okrece nekom drugom, ili razmislja o nekoj vrsti ventila. Mislim, jasno je da kad je osoba srecna u vezi, ona nema potrebe da zadovoljstvo trazi "sa strane".
Kada bi podrobnije ispitao sta se desava u njenoj glavi, mozda bi uspeli da vrate stvari u normalu.
zdravo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 28, 2010 7:20 pm

Post od zdravo »

Iskreno, ko ocekuje da ce u braku biti strasti i posle 20 godina, mislim da taj ne treba ni da se zeni. Mislim da nije toliko strasno i ako postoji neko treci, vec da je bitno nekako tu zajednicu opet svesti na dva aktera. Razgovor u cetiri oka, bez kukanja okolo, ce njih da sredi, a dok god ona cuti a on se jada prijateljima, problem ce postojati. Toj zeni je potrebna podrska muza, a njemu je potrebna podrska prijatelja i zbog toga mislim da mozda i nije bilo najpametnije resenje izneti mu tu teoriju o prevari. Nije bitno postoji li neko drugi! Ako ona pada, on treba da je uhvati, ako on pada, ona treba da ga uhvati, ako oboje padaju, treba da se drze zajedno i pomognu jedno drugom da ustanu. Eto, prosuo sam svu svoju mudrost... :) Pozdrav!
micici
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 12:31 pm

Post od micici »

Nema tu velike filozofije, a ni treceg u braku. Covek se, zabrinut zbog potencijalne konkurencije, malo vise potrudio oko nje, a ona je reagovala kako je ocekivano - probudjenom sexualnom zeljom. Eto i recepta za buduce ponasanje.
dexkg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 10, 2008 7:09 pm

Post od dexkg »

Moguce je, a i ja sam mu slicno rekao. Sad...da li je tako ili ne nenzam. Nemam jos iskustva bracnog :D
Odgovori