Savet za odabir prezervativa

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
sssttefan89
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jun 10, 2010 11:04 pm

Savet za odabir prezervativa

Post od sssttefan89 »

Malo mi je glupo sto i ovako pitam :D :oops: ali....treba mi savet u vezi toga koji prezervativ da uzmem...jer su do sada te stvarcice kupovale devojke a ja ni jednom pa bih voleo da me neko uputi kako da uzmem...tj. koju velicinu da trazim :oops: :roll: (16cm mi je, a obim normalan..ni tanak ni debeo..) :roll:
crazy_diamond
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 29, 2012 6:30 pm

Re: Savet za odabir prezervativa

Post od crazy_diamond »

Durex, extra safe, u apoteci.. :D
lazarr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 23, 2009 9:55 pm

Post od lazarr »

He he pa nisu oni bas kao garderoba od S;M;L;XL... mada ima XXL ali oni su jako malo veći od bilo kojih drugih. Jednostavno probaj više vrste i sam ćeš odlučiti koji ti najviše odgovaraju ! Manje više svi su približno istix veličina ! (Durex čini mi se malo širi ništa drugo !)
Empress
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 1:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Empress »

Po primeru svog momka znam da se i medju Durexima razlikuju velicine.
Arouser, tingle, pleasuremax, extra safe, performa, classic, svi ti "regularni" su, cini mi se, 'normalne' velicine. Fantasy [belo pakovanje, 4 komada] je malo veci i komforniji, kao i neki koji se, cini mi se, zove comfort xl. Fetherlite [ultra thin] je malo manji. Isprobaj pa vidi koji ti odgovara!
Kao zensko, ne bih ti preporucila Sensation, jer je meni [a po razgovorima sam zakljucila, i ostalim devojkama], jako neprijatan.

Kupuj ih u apoteci jer tamo vode racuna o isteku roka trajanja.
Ne moras da koristis extra safe, umanjuje ti osecaj. Bolje classic ako ne bi da eksprimentises.
Mr.X
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 22, 2005 10:40 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Mr.X »

Durex svakako.
*
Odgovori