Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.
Malo mi je glupo sto i ovako pitam ali....treba mi savet u vezi toga koji prezervativ da uzmem...jer su do sada te stvarcice kupovale devojke a ja ni jednom pa bih voleo da me neko uputi kako da uzmem...tj. koju velicinu da trazim (16cm mi je, a obim normalan..ni tanak ni debeo..)
He he pa nisu oni bas kao garderoba od S;M;L;XL... mada ima XXL ali oni su jako malo veći od bilo kojih drugih. Jednostavno probaj više vrste i sam ćeš odlučiti koji ti najviše odgovaraju ! Manje više svi su približno istix veličina ! (Durex čini mi se malo širi ništa drugo !)
Po primeru svog momka znam da se i medju Durexima razlikuju velicine.
Arouser, tingle, pleasuremax, extra safe, performa, classic, svi ti "regularni" su, cini mi se, 'normalne' velicine. Fantasy [belo pakovanje, 4 komada] je malo veci i komforniji, kao i neki koji se, cini mi se, zove comfort xl. Fetherlite [ultra thin] je malo manji. Isprobaj pa vidi koji ti odgovara!
Kao zensko, ne bih ti preporucila Sensation, jer je meni [a po razgovorima sam zakljucila, i ostalim devojkama], jako neprijatan.
Kupuj ih u apoteci jer tamo vode racuna o isteku roka trajanja.
Ne moras da koristis extra safe, umanjuje ti osecaj. Bolje classic ako ne bi da eksprimentises.