Savet za odabir prezervativa
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
sssttefan89
- Stalni član

- Pridružio se: Čet Jun 10, 2010 11:04 pm
Savet za odabir prezervativa
Malo mi je glupo sto i ovako pitam
ali....treba mi savet u vezi toga koji prezervativ da uzmem...jer su do sada te stvarcice kupovale devojke a ja ni jednom pa bih voleo da me neko uputi kako da uzmem...tj. koju velicinu da trazim
(16cm mi je, a obim normalan..ni tanak ni debeo..) 
-
crazy_diamond
- Novi član

- Pridružio se: Ned Jan 29, 2012 6:30 pm
Re: Savet za odabir prezervativa
Durex, extra safe, u apoteci.. 
He he pa nisu oni bas kao garderoba od S;M;L;XL... mada ima XXL ali oni su jako malo veći od bilo kojih drugih. Jednostavno probaj više vrste i sam ćeš odlučiti koji ti najviše odgovaraju ! Manje više svi su približno istix veličina ! (Durex čini mi se malo širi ništa drugo !)
-
Empress
- Stalni član

- Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 1:46 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Po primeru svog momka znam da se i medju Durexima razlikuju velicine.
Arouser, tingle, pleasuremax, extra safe, performa, classic, svi ti "regularni" su, cini mi se, 'normalne' velicine. Fantasy [belo pakovanje, 4 komada] je malo veci i komforniji, kao i neki koji se, cini mi se, zove comfort xl. Fetherlite [ultra thin] je malo manji. Isprobaj pa vidi koji ti odgovara!
Kao zensko, ne bih ti preporucila Sensation, jer je meni [a po razgovorima sam zakljucila, i ostalim devojkama], jako neprijatan.
Kupuj ih u apoteci jer tamo vode racuna o isteku roka trajanja.
Ne moras da koristis extra safe, umanjuje ti osecaj. Bolje classic ako ne bi da eksprimentises.
Arouser, tingle, pleasuremax, extra safe, performa, classic, svi ti "regularni" su, cini mi se, 'normalne' velicine. Fantasy [belo pakovanje, 4 komada] je malo veci i komforniji, kao i neki koji se, cini mi se, zove comfort xl. Fetherlite [ultra thin] je malo manji. Isprobaj pa vidi koji ti odgovara!
Kao zensko, ne bih ti preporucila Sensation, jer je meni [a po razgovorima sam zakljucila, i ostalim devojkama], jako neprijatan.
Kupuj ih u apoteci jer tamo vode racuna o isteku roka trajanja.
Ne moras da koristis extra safe, umanjuje ti osecaj. Bolje classic ako ne bi da eksprimentises.