Recite mi kako se ovo zavrsava.

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Armadiljo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 08, 2015 2:09 pm

Recite mi kako se ovo zavrsava.

Post od Armadiljo »

Seks. Mrzi me opet da pisem. Ovo je danass ekskaliralo.
Taman sam otkucao u detalje sta je to istina i ne vredi. Sve je pokusano. Ne vredi nikakva trnascedencija nikakva knjiga nista nista ni u ralu. Ovo je sve paradoks zivot je laz i polako ali sigurno pocinjem mrzeti zenski rod.
Ne mogu vise. Znanje da postoji a nemanj istog, ne znati sta je dodir poljubac i zena a imati erekciju stras libido sa velikim srcem izjeda pravi bol haos utice na celo telo i svaki dan me ubija sve vise i sakati jer sabijam to u sebe. Znanje kako se koristi znanje ali ne znti objasniti i preci prag je uzas. Utice na ceo moj zivot posao. Imam 23 godine i psihicki sam oboleo. Nisam ruzan decko sta vise sve je jako komplikovano objasniti jer gubim volju. Umesto volje dobijam mrznju ovo traje deset godina ovo sabijanje i suzdrzavanje. Nikada nisam nisakim pricao o ovome. Sve me boli, grudi su mi hladne, vrat isto, imam grceve jedva sam prebrodio nesanicu, na poslu misle da nesto nije u redu samnom i ovo je haos i bol. Nemam reci o zenama svaka vam cast. Znam sta su mi radile.
DraganZ
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 09, 2015 2:03 am

Re: Recite mi kako se ovo zavrsava.

Post od DraganZ »

Slusaj brate, pocni da treniras uzmi brate slusaj neku muziku nadji prijatelje promeni svoj zivot ti volis zene ali govoris da ih mrzis zato sto nemas nijednu pored sebe motivisi sam sebe nekako pocni da zivis.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Recite mi kako se ovo zavrsava.

Post od aaaca »

Прекини да играш игрице и висиш на рачунару. Бави се неким спортом на ваздуху. Привремено промени фокус свог живота са секса и женског рода на нешто друго.
Odgovori