Pucanje zastite...

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Univer
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 29, 2010 3:49 pm

Pucanje zastite...

Post od Univer »

Verovatno ima puno pisanja o ovoj temi ali voleo bih da iznesem svoj slucaj.
Imao sam sa devojkom seksualni odnos pri cemu je pukao kondom. Cim smo primetili da je pukao prekinuli smo. Sada smo i ja i ona u transu sta ce biti. Trudnoca nam ne treba ni meni ni njoj pa smo sad pod utiskom. Odnos se desio jutros pa je ona odlucila da uzme tablete koje ona naziva a verovatno se tako zovu kod nas >Dan posle< Odnos je bio oko 11 a tabletu je popila u 3h. uzela je samo pola tablete nije celu. Kostala je 740 din.
Nisam svrsio nego sam to obavio u kupatilu dok smo oboje ostali bez reci. Sad cekamo.
Voleo bih da dobijem neke odgovore da znam sta da radimo. Za koliko dana ona moze da uzme test? Koliko dana mora da prodje da bi test bio moguce odraditi? Cemu da se nadam ??? aaaaaa
Odo se ubit :lol:
Univer
Novi član
Novi član

Re: Pucanje zastite...

Post od Univer »

Hteo sam da editujem poruku ali nema opcije za to zato cu ovde napisati. Nismo odma primetili kad je zastita pukla nego ne znam ni ja.... uglavom kad smo primetili prekinuli smo a kad je pukla nisam primetio :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Univer
Novi član
Novi član

Post od Univer »

Moram jos da dodam da je dobila 13. il 14. a prestalo je 17. il 18.
Ja se ne razumem. Koje su verovatnoce???
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Jel imala menstruaciju posle odnosa? A ako je uzela pilulu po uputstvu onda nema brige...
p.s. Mogao bi da pocnes malo da se razumes :D
Univer
Novi član
Novi član

Post od Univer »

Ocu da se razumem msm vreme mi je :D
Nego ona je poila samo pola tablete >ESCAPELLE 1,5 mg tableta< da joj kazem da popije i drugu polovinu????
Univer
Novi član
Novi član

Post od Univer »

Zeznuto je ovo kad ne mogu da editujem poruku a setim se jos neceg.
Popila je na prazan stomak da li je to u redu???
Univer
Novi član
Novi član

Post od Univer »

Da ti odgovorim na pitanje. Kaze da nije imala masturbaciju posle odnosa ? Jel bolje daje imala ili ne?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Masturbaciju? Ili ste hteli da napishete menstruaciju?

Polako pishite i ne panichite bez potrebe!

Shanse da je doshlo do oplodnje postoje ali su jako male poshto ste primetili pucanje kontracepcije.

Tableta je popijena na vreme! Tako da ne panichite bez potrebe!

E sad, koliko devojka ima godina, u kom je periodu ciklusa, kada treba redovno da dobije menstruaciju, da li ima redovne cikluse?

A vi poradite na tehnici postavljanja kondoma! Imate par dpbrih saveta i tema bas o tom problemu kod mladih mushkaraca. I koristite lubrikant tokom odnosa da bi smanjili trenje!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Univer
Novi član
Novi član

Post od Univer »

Devojka ima 17 godina za pstalo ne znam moram je pitati.
Univer
Novi član
Novi član

Post od Univer »

Popila je samo pola tablete. Da joj kazem da popije i drugu polovinu??
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Nek pogleda uputstvo...
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

Prochitajte polako uputstvo koje ste dobili uz lek pa ce vam sve biti jasno!

Predpostavljam da ste i vi mladi kao i devojka tako da je problem verovatno u samom stavljanju kondoma!

Kao sto sam vec rekla, prochitajte savete i tome koje su pisali drugi korisnici u slichnim temama i vezbajte. Nisu valjda kondomi toliko skupi da ih mozete koristiti samo kada imate odnos? Kupite par pakovanja samo za sebe i vezbajte stavljanje kaok bi izbegli da se ovo desi ponovo. A poshto vec imate odnose sa devojkom koaj je maloletna, predlozite joj da pochne sa redovnim pregledima i posetama ginekologu!

Lepo kaze ona reklama, mislite na kontracepciju pre odnosa a tokom odnosa se opustite i uzivajte. I nikako nemojte koristiti pilulu 'dan posle' kao kontraceptivno sredstvo. To nije antibebi pilula!

O antibebi pilulama i oralnoj kontracepciji ili nekom drugom vidu kontracepcije treba da pricha sa ginekologom nakon pregleda!

A vi kad vec koristite internet, prochitajte neke pametne stvari koje smo pisali na ovom forumu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Univer
Novi član
Novi član

Post od Univer »

Procitali smo upustvo i popila je samo pola. Onda je otisla kuci i rekla da ce spavati i od onda mi se ne javlja :-? Cekam da ustane da mi se javi. Valjda nema nekih problema.
Univer
Novi član
Novi član

Post od Univer »

Imao bih jos jedno pitanje. Cuo sam se sa devojkom i kaze da je jednu polovinu tablete popila u 3 a drugu u 6 i onda je legla da spava. Sad u ponoc mi javlja da je povracala pa pita za simptome. Zbog cega povraca? Da li su tablete delovale ako je ona povracala da ih nije izbacila napolje? Da mozda ne treba da popije jos jednu? Ipak proslo je 6 sati ne bi trebalo da su tablete izbacene ili da nisu odradile posao.

Laik sam za ovakve stvari pa moram da se raspitam. Sorry svima :D :wink:
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

Ako je povracala posle vishe od 8 sati od uzimanja tablete onda sigurno nije povratila lek, lek je svaren i vec u organizmu a povracala je mozda zbog tablete i kolichine, neka prochita nezeljenja dejstva, muchnine i povracanje su sigurno medju njima, poshto je u pitanju hormonska tableta.

A opet moze biti zbog nechega shto je pojela, popila, od nervoze, prehlade itd!

Nema potrebe da se opet truje tabletom!
Odgovori