Problem sa kondomom

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
mali94
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2012 8:50 pm

Problem sa kondomom

Post od mali94 »

Za pocetak ,izvinite ako vec postoji ova tema, pretrazivao sam forum ali nisam uspeo da nadjem to sto me zanima :)

Naime, trebao bi da imam seksualni odnos sa devojkom.Uzeo sam kutiju kondoma ''durex fantasy'', belo pakovanje, msm da su to oni clasic. I sada imam problem posto sam ne obrezan.Mada mozda i nije do toga , ne znam :)

Pri erekciji,navucem kozicu na dole i kad to uradim,ko da se stvori malkice deblji sloj odmah ispod glavica, to te ja povucena kozica i ko da mi taj sloj ne dozvoljama da nastavim sa odmotavanjem kondoma.Nije mi bas ni skroz tanak penis, oko 15 cm obim,ali razmisljam ima i vecih 100 % pa uspevaju da ga stave.Verovatno ja preksacem neki korak pri stavljanju kondoma ili nisam dovoljno istreniran.
Neki savet ili video klip bi mi odlicno dosao :)

Hvala unapred na odgovorima
mali94
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2012 8:50 pm

Re: Problem sa kondomom

Post od mali94 »

Izvinite na gramatici, ne vidim nigde edit polje :)
heldenbariton
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 15, 2012 5:21 pm

Post od heldenbariton »

Nisam bas siguran po tvom opisu sta tacno "koci" stavljanje,navlacenje kondoma ali pokusaj po uputstvu koje imas u svakom durex pakovanju pa vezbaj ili prosto kupi u apoteci nesto vece kondome.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Kapiram skroz problem... Resices ga vezbom, ima vise varijanti kako moze kondom lepo da ti legne pa isprobavaj... Jedna je recimo da ne navuces kozicu skroz do kraja pre stavljanja, nego da tokom rolanja je jos spustis... Tesko da ce ovako da ti bude jasno, al probaj par varijanti i nacices neku da ti valja :)
stankovicka99
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 24, 2019 4:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od stankovicka99 »

Sa Playboy kondomima nema problema!
Odgovori