Problem sa erekcijom

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
mali94
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2012 8:50 pm

Problem sa erekcijom

Post od mali94 »

Sinoc sam ima prvi pokusaj seksa sa devojkom i problem je sledeci. I meni i njoj je to bio prvi put. Nekako sam bio i uspeo da postignem erekciju, medjutim dok sam pokusavao da udjem u nju, od pokusavanja mi odmah opala bila pa tako par puta. Ne znam u cemu je bio problem, nisam uspeo da udjem u nju.Ko da mi nije bio dovoljno cvrst da bih joj probio himen. Razmisljam sledeci put da uzmem viagru , samo da bih uspeo da probijem himen ili postoji resenje za ovaj problem. Moguce i da imam problem sa erekcijom, jer i kad se samozadovoljavam, on se digne ,bude u maksimalno veliki, ali nema tu cvrstinu. Moguce da je i od cigara, jer dosta pusim a ne treniram, ali bih u svakom slucaju zeleo da sto pre resim taj problem. Nadam se odgovorima. Hvala unapred :)
Korisnikov avatar
Mitic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 11, 2012 4:49 pm

Re: Problem sa erekcijom

Post od Mitic »

Prestani da pusis,pocni zdravo da se hranis,i ne razmisljaj o neuspehu,jer ces napraviti pshicke probleme tamo gde ih nema,i tu nastaje haos,ne trazi probleme tamo gde ih nema :lol:
Odgovori