Ниси ти узрок свађе, нити можеш да будеш. Овде има неких који користе сваку прилику да пљују по мени. Ваљда им је криво што имам разних корисних информација и што они немају тапију на знање и здравље. Замисли који је то удар на его када им се један "обичан" дипломирани инжењер електротехнике меша у посао. Особама које су сигурне у своје знање то не смета и таквих лекара још увек има.Majalukic01 napisao:Ja se izvinjavam ako sam izazvala svadju,ne treba da se svadjate zbog mene. Mislim da mom decku cak to ne bi ni smetalo,ali ne zelim rizikovati jer mi je stalo do njega. Da li je to varanje? Ako sam ja sa djevojkom? Kako vi muskarci gledate na to?
Надам се да ти неће сметати ако мало појасним мој став. Сматрам да си овога тренутка најважнија управо ти јер се ради о веома незгодном питању. Болести организма утичу директно само на тело. Наравно да то има индиректне последице и на психу. Међутим, овде се не ради о болести, него о одлуци. Ако си хришћанка онда бих те молио да поразговараш с неким ко је добро упућен у ту област. Ако ниси хришћанка, онда је време да то постанеш.
Ако не желиш да даље учествујем у овој теми слободно реци. Нећу да се љутим ни увредим. Можеш и да ми пишеш на емаил, ако желиш.