kako ti ide na dole?milojko93 napisao:e ljudi imam problem penis mi ide na dole!!! sta da radim kako da ga vratim da mi se dize na gore?? Velicina mi je tj. duzina 16cm imam 16 godina!!! molim vas za pomoc???
Vežbe za povećanje penisa
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 03, 2009 2:00 pm
Re: VEZBE ZA POVECANJE PENISA
pa kriv mi je.. sta da radim?? 

-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 11:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
E bas to ja hocuMilann napisao:Jbg, ja sam na ivici proseka (17x15), j*bo prosek!

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Dec 19, 2005 2:35 pm
ovo je vise psihicki nego fizicki problem ali treba znati da ne j... penis nego situacija,he.Ako je nekome u interesu,neka radi vezbe za povecanje istog,zasto bi ga neko smatrao budalom.Samo napred
I meni je zakrivljen na dole to ti je sasvim normalno ... nekome je u stranu nekome na gore ... ako zelis da ga ispravis moze samo hiruskim putem ... tako da se pusti jedino ako ti nije previse zakrivljen tj. ako ne mozes normalno da ga guras tamo gde treba obrati se lekaru ...
Imam jedno pitanje... Da li je 16 cm dovoljno veliki penis, i da li tokom sexa penis raste??? Da li postoje vezbe za povecanje penisa, ako postoje kako se primenjuju???
UNAPRED HVALA

- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
koliko sam ja shvatio to su u stvari kao neka vrsta "masaze" odnosno dovodjenja penisa u "kondiciju" da bi mogao da primi vise krvi a kad primi vise krvi samim tim je i veci,deblji...postoji jedna knjiga koja moze da se naruci,a imas i ovde neke vezbe,njena je cena 800 dinara ali ne znam jel to ima efekta...velicina tvog penisa je na gornjoj granici proseka...meni je oko 16.5 i oko 14.5-15 u obimu,sto je takodje jako bitan faktor...ali nije sve u velicini,ako imas veliki to ne znaci da ces biti dobar u sexu,sve zavisi od iskustva koje se vremenom stice...a to sto mi muskarci imamo kao neki komplex velikog penisa je druga stvar...ne valja imati ogroman,16-17 je super duzina,jer se mora misliti i na zenski rod,bitno je obostrano zadovoljstvo...alexxx99 napisao:Imam jedno pitanje... Da li je 16 cm dovoljno veliki penis, i da li tokom sexa penis raste??? Da li postoje vezbe za povecanje penisa, ako postoje kako se primenjuju???![]()
UNAPRED HVALA

16cm je odlicna duzina, i vise nego dovoljna, moze se reci i idealna...tako da nema potrebe da brines i razmisljas o raznoraznim vezbama, uzivaj, mozes da budes prezadovoljan...alexxx99 napisao:Imam jedno pitanje... Da li je 16 cm dovoljno veliki penis, i da li tokom sexa penis raste??? Da li postoje vezbe za povecanje penisa, ako postoje kako se primenjuju???![]()
UNAPRED HVALA

a sto se tice obima, prosek je negde oko 13cm, tako da ne brinu ljudi i ako je obim manji od Slavkovog, on ima podeblji penis...

- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
znaci Slavko je ovde najfaca 

Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
-
- Stalni član
Da li neko moze da mi kaze kako da uticem na povecanje obima, izludjuje me obim od mizernih 12cm, a pritom mi je duzina iznad proseka, oko 17.5cm
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
mislim,neka se zna ko je glavni...

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Avg 24, 2009 9:48 am
Limanac napisao:Da li neko moze da mi kaze kako da uticem na povecanje obima, izludjuje me obim od mizernih 12cm, a pritom mi je duzina iznad proseka, oko 17.5cm
jesi li imao sex odnos do sada? sta kaze devojka ? jel zadovoljna sa 12 cm obima?
-
- Stalni član
Naravno da jesam.nikola.gacko napisao:jesi li imao sex odnos do sada? sta kaze devojka ? jel zadovoljna sa 12 cm obima?

ne moze ni da se zali na nesto sto je normalno, na nesto sto je tako kod vecine muskaraca...momci, uzivajte, bespotrebno se opterecujete i brinete, ne postoji ni najmanji razlog za to... 

-
- Stalni član
Tacno, zato sam i napisao da vise smeta meni nego li njoj.Dr011 napisao:ne moze ni da se zali na nesto sto je normalno, na nesto sto je tako kod vecine muskaraca...momci, uzivajte, bespotrebno se opterecujete i brinete, ne postoji ni najmanji razlog za to...