pomozite (hitno)

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
Zdravkoo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 02, 2014 5:26 pm

pomozite (hitno)

Post od Zdravkoo »

Pozzzz
Imam 23 god i imam pitanje u vezi seksualnog odnosa sa devojkom bicu otvoreniji sto je vise moguce.
Izdr*kao sam ga,svr*io na pod. Posle pola sata smo imali seksualni odnos bez zastite,ali pritom nisam ga ubacio do kraja u vaginu. Siguran sam da nije ostalo trunkice semene tecnosti na penisu. To je trajalo svega 3-4min.A ona bi trebalo da dobije za oko 5-6dana...
Da li je moguce da zatrudni na osnovu opisanog dogadjanja. Izvinjenje zbog koriscenja vulgarnih reci. Unapred hvala!!!!!!!! :-))))
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: pomozite (hitno)

Post od Dea »

Ukoliko posle masturbacije se nisi izmokrio i oprao ne mozes da tvrdis da nije ostalo semene tecnosti. Dakle sto se ovog tice trudnoca je moguca. Koliko duboko si prodro nije bitno jer su spermici sjajni plivaci. E sad 5 dana pred menstruaciju je ukoliko devojka ima redovne cikluse vrlo verovatno u neplodnim danima i samo zbog ove cinjenice mozes da se opustis.
Odgovori