Pomoccccc!!! :O

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Ksena44
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 29, 2011 5:58 pm

Pomoccccc!!! :O

Post od Ksena44 »

Molim Vas hitno mi treba pomoc,i odgovori na neka moja pitanja..Bicu vam vecno zahvalna,samo otklonite moje sumnje..
Imam 16god,i ikada nisam imala "prvi put"..Medjutim,ovog leta (tacnije 22.0,decko i ja smo se "malili"..On je koristio prste..Nisam osecala nikakav bol,mozda veoma mali.On je svrsio sebi na trbuh dok je mene "prstenjacio".Ali pre toga je izbacio 2,3 kapljice predejakulata(mislim da se tako zove),pa me plasi da li je prstima mogao da mi unese ili spermu ili predejakulat u vaginu,i da li sam tako mogla da zatrudnim? Da li se os predejakulata moze zatrudneti.?Meni menst. kasni 5 dana,a imam je tek dve godine..Ne znam da li je to normalno,neki pricaju da je to normalno zato sto se organizam jos nije navikao,a neki i da nije..Do sada mi je bila,moze se reci,redovna..Mozda zakasni ili porani 2 dana.. U tom nasem,da kazem "odnosu" nije dosla do kontakta polnih organa,a ja sam jos nevina.Koliko vremena je normalno da devojkama kasni menst.? Poslednji put sam je imala 23.07. do 31.07..A imam je na svakih 30,31 dan,a sada mi vec kasni..Trebala je 23.08,a danas je 28.08..I DA LI MISLITE DA LI SAMM BILA U PLODNIM DANIMA??? Mnogo sam se uplasila,i samo o tome razmisljam..Molim Vas pomozite mi odgovorima,sto pre..HVALA VAM UNAPRED! Pozdrav!!!!! :oops:
Odgovori