POmoc
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
POmoc
Skoro sam imao 2 sekslualna odnosa po prvi put..Prvi put devojka nije mogla da izdzi od bolova pa smo ostavili za sledeci put, drugog puta je bilo lakse ali nista nije puklo kao da nema himena ali nevina je devojka cini mi se da penis udje do kraja ali nista od himena ne znam u cemu je probelem..Cini mi se da je velicina penisa mala 13.5 cm pa mislim da je zbog toga..Sta vi mislite? molim vas pomozite, hvala unapred..
Re: POmoc
ne znam ja znam samo da je ormoj kolega car jebao i cura ostala nevina jel mu je k**** 11cm....i kad je cura otisla na pregled kaze doktor tebi se samo malo himen pomerio..
ne znam sta bi ti rekao.........mislim da odlazak kod ginekologa najbolje resenje a netreba da vas bude sramota 

velicina ti je potpuno ok, i vise nego dovoljno da radis radnju, bez brige!
ne mora da bude krvi i kad je devojka nevina, to zavisi od elasticnosti himena, moze da pukne i bez krvoliptanja...bolove naravno moze da ima normalno tokom prvih odnosa...ono sto treba da se trudite je da se lepo pripremite predigrom za odnos, da ona bude potpuno opustena i polako, treba vremena da se mladi par uigra...

ne mora da bude krvi i kad je devojka nevina, to zavisi od elasticnosti himena, moze da pukne i bez krvoliptanja...bolove naravno moze da ima normalno tokom prvih odnosa...ono sto treba da se trudite je da se lepo pripremite predigrom za odnos, da ona bude potpuno opustena i polako, treba vremena da se mladi par uigra...

kod mene u opuštenom stanju dužina 9,a obim 10 dok je u erekciji dužina 15(15,5) a obim 13
ma bice to uredno sve i narasce masina jos malo......
ja sam malo stariji 19...
polako vreme cini svoje
samo da ti kazem da sam nasao informaciju prosle godine posto sam redovno masturbirao da to moze dovesti do usporenog rasta..od tada napredak je 1.5 cm
sad vidim da ima i neke vezbe na sajtu pa nije lose pokusati(samo nevalja stavljati vruce ili mlake obloge )a vezbe radit samo lagano
ma bice to uredno sve i narasce masina jos malo......
ja sam malo stariji 19...

samo da ti kazem da sam nasao informaciju prosle godine posto sam redovno masturbirao da to moze dovesti do usporenog rasta..od tada napredak je 1.5 cm
sad vidim da ima i neke vezbe na sajtu pa nije lose pokusati(samo nevalja stavljati vruce ili mlake obloge )a vezbe radit samo lagano