Pomoc :(

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
Mladimlada
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 20, 2010 1:44 am

Pomoc :(

Post od Mladimlada »

1. Ljudi, kakva je ono tecnost, koja izadje pre ejakulacije,a da ja to i ne osetim??
2. Da li je to sperma??
3. Da li devojka moze od toga da zatrudni? :/

Zabrinut sam posto mi se to cesto desava, da izbaci tu neku tecnost, a ja i ne osetim, tek posle vidim.. :/
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Pomoc :(

Post od tamaraft »

To je presemena tecnost koja ima zadatak da pomogne izbacivanju sperme koja je po svom sastavu lepsljiva supstanca, i sadrzi spermatozoide, ne koliko sama sperma naravno ali ih sadrzi zato sto se sperma i spermatozoidi zadrzavaju u kanalima kojima prolazi sperma ka samom otvoru na vrhu penisa!

DA devojka moze da zatrudni i od ove tecnosti, tako da je najbolji vid kontracepcije koriscenje kondoma od samog starta seksualnog odnosa! Ili naravno neki drugi vid kontracepcije, pilule, dijafragma....
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

i jos da se naglasi da je ta tecnost apsolutno normalna i treba da postoji! bez brige! :wink:
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Hvala kolega :)
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
nemanja45
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2012 1:29 pm

Post od nemanja45 »

Postovani, jedno pitanje...
Ja cim se napalim, posle par poljubaca i cim mi se digne izlazi mi neka tecnost, tako da sam uvek vlazan. Kako mi je ovo prvo seksualno iskustvo ne znam da li je to normalno. Devojka sa kojom sam sad kaze da tako nesto nije bilo kod njena dva prethodna momka sa kojima je spavala.Takodje i pri samozadovoljavanju pojavulje se ista tecnost. Sto vise dana nemam odnos ta tecnost izlazi u vecim kolicinama. Jedino da se pre odnosa samozadovoljim par puta par sati ranije pa onda bude ok, ali tad cesto znam da imam problem sa erekcijom. Da li je ova tecnost ista kao i gore pomenuta i da li moze doci do trudnoce? Hvala puno.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

dosta se ovde pisalo o tome, ta tecnost se zove presemena tecnost, normalno se luci iz penisa u stanju uzbudjenosti, znaci kod tebe funkcionise sve kao sto i treba...
ta tecnost nema veze sa samom spermom, ali ipak u nju moze da zaluta poneki spermatozoid, iako verovatnoca da dodje do trudnoce jeste jako mala, svakako treba imati na umu da sansa ipak postoji...
Odgovori