Pre par sati sam imao problem. Naime, devojka i ja smo imali odnos u kome sam koristio kondom ( sve je bilo okej). Nakon odnosa otisao sam do toaleta, obrisao penis od sperme i vratio se u krevet. Nakon kratkog lezanja opet je pocelo. Ovog puta bez kondoma, mada ni 20 sekundi jer smo shvatili i brzo sam izasao iz nje.
Pomoc mi je potrebna, jer, mozda paranoisem, ali da li je moguce da je nesto sperme ostalo i nakon brisanja, ako jeste da li je moguce da je oplodjena iako je trajalo oko 10 sekundi?
Unapred beskrajno zahvalan.
Pomoc strucnjaka? Moguca nezeljena trudnoca.
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 22, 2013 8:42 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 22, 2013 8:42 pm
Re: Pomoc strucnjaka? Moguca nezeljena trudnoca.
Smilujte se. Umirem ovde. 

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Pomoc strucnjaka? Moguca nezeljena trudnoca.
Da moguce je da je ostalo spermatozoida u kanalu i da su usli u vaginu!
A sad trudnoca se ne desava tek tako, devojka treba da je potpuno zdrav, da ima redovan ciklus da je u plodnim danima tj. da je ovulacija u toku da bi mogla na ovaj nacin da ostane trudna!
Postoji mogucnost ali realno mala! Da panichite nemate nista od toga, vec posle 7 dana od odnosa neka devojka uradi neki od testova za trudnocu koje mozete kupiti u apoteci ili Lili drogerijama pa ce sve biti mnogo jasnije, ukoliko ona ne dobij emenstruaciju u medjuvremenu!
Koristite kondome pri svakom seksualnom odnosu jer se tako ne stitite samo od nezeljene trudnoce vec i od infekcija gljivicama, bakterijama i virusima.
A sad trudnoca se ne desava tek tako, devojka treba da je potpuno zdrav, da ima redovan ciklus da je u plodnim danima tj. da je ovulacija u toku da bi mogla na ovaj nacin da ostane trudna!
Postoji mogucnost ali realno mala! Da panichite nemate nista od toga, vec posle 7 dana od odnosa neka devojka uradi neki od testova za trudnocu koje mozete kupiti u apoteci ili Lili drogerijama pa ce sve biti mnogo jasnije, ukoliko ona ne dobij emenstruaciju u medjuvremenu!
Koristite kondome pri svakom seksualnom odnosu jer se tako ne stitite samo od nezeljene trudnoce vec i od infekcija gljivicama, bakterijama i virusima.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.