Pomagajte...

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Crysis
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 22, 2011 11:08 am

Pomagajte...

Post od Crysis »

Imam problem, uskoro bi trebao da imam prvi seksulani odnos, ali imam neki osecaj da cu prebrzo da svrsim..izvinjavam se na izrazu...pa me zanimaju neki saveti, hvala unapred
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Pomagajte...

Post od Dr011 »

prirodno je da imas strahove pred nesto novo, i vecina ljudi kroz isto to prolazi kada je rec o prvom odnosu...pogotovo sto niko ne bi voleo da se "obruka"... :wink: ali upravo taj strah najvise problema i pravi!!! znaci savet je da se maksimalno rasteretis, opustis, sve lagano, bez zurbe, DA NE BRINES kako ce ispasti, da ne ocekujes da moras prvi put da budes savrsen, da se pripremis na to ako se desi da prebrzo zavrsis ili da ne mozes da zavrsis ili da bude problem sa erekcijom - da je to sve APSOLUTNO NORMALNO na pocetku, i kad unapred prihvatis svaki ishod i sto se vise opustis tim ces pre vise uzivati i biti uspesniji...dakle bez brige, to je nesto sto mora da se uci, da steknes kontrolu osecaja i svaki put ce biti sve bolje...znaci samo nemoj da dozvolis samom sebi da napravis blokadu, jer nema razloga za to!
srecno! :wink:
Crysis
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 22, 2011 11:08 am

Re: Pomagajte...

Post od Crysis »

Hvala..:)
Odgovori