Plitka penetracija

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
nenad.z
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 03, 2013 2:15 pm

Plitka penetracija

Post od nenad.z »

"Pomagajte drugovi!" :oops: , zavapio je Oliver pre neku deceniju, a evo i ja tražim pomoć od drugova i drugarica. Naš problem je sledetji: nakon bogate predigre i njene propisno ovlažene bliznakinje (barica) moj blizanac samouvereno kreće u juriš, zagnjuri glavu i STOP! Nema dalje. :o Ni makac. I guslam ti ja tako, guslam, 30-40 minuta, al od glavića ni mm dalje, a ona- samo toči sokić. E sad ovako- oboje smo u 6 deceniji života (uf al ovo surovo zvuči). Ona se nije udavala, nije se porađala. Kaže da nije nevina!? :-? Šta je to onda tamo unutra što ne da u se? Imali smo tek 5-6 puta sex i sve tako! Eto, ko zna nek mi odgovori, hvala unapred. :)
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Plitka penetracija

Post od tamaraft »

Gospodja neka ode ginekologu d se proveri da li anatomski ima kakvih prepreka!
I da li ona masturbira? Da li postize dublju penetraciju tokom samozadovoljavanja?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori