Nesuspesni pokusaji zaceca koji pomalo vec brinu

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
Wolf.334
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 21, 2015 10:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Nesuspesni pokusaji zaceca koji pomalo vec brinu

Post od Wolf.334 »

Pozdrav svima po drugi put.
E ovako. Nas "problem" se sastoji sto smo supruga i ja zajedno vec par godina, ali tek od pre tri meseca pokusavamo da "zatrudnimo". Oboje smo zdravi (Barem koliko sam ja upoznat sa klinickom slikom). Ja imam 23 ona 24 godine, sto implicira da tu ne bi trebalo da postoji problem sa godinama. Pomalo frustrira sama pomisao da vec tri meseca nista. Razumem da neko pokusava godinama, i sve ostalo, ali opet me malo brine to sto se trudimo da postujemo ovulaciju i sve ostalo (Supruga ima neku aplikaciju vezanu za pracenje ciklusa. Dame sa foruma su sigurno upoznate o cemu pricam)
Sve u svemu, da me idem nadugacko i nasiroko, molio bih bilo koga ko ima slicno iskustvo ili je pak strucan u polju mog pitanja da nam prosledi neki savet.
Hvala svima koji se odazovu unapred. Pozdrav.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Nesuspesni pokusaji zaceca koji pomalo vec brinu

Post od aaaca »

Савет је да искулирате и заборавите на све тестове и на саму децу. У противном стрес и нервоза само ће да се повећавају и биће све горе.
Odgovori