Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.
Zdravo! Imam 26 godina, pre dve godine sam usla u brak sa mužem koji ima 26 god.Iz religioznih i sredinskih faktora oboje smo usli u brak nevini. Evo dve godine u braku i jos nismo imali sexualni odnos. Prvi pokusaj ja sam bila strasno uplasena i od tad se javio problem. Dakle moj muz dozivi erekciju, može i da svržši masrubacijom, ali kad treba da penetrira jednostavno on ,,padne". Nije bio kod lekara, govori da kad treba da penetrira da ga je strah da me ne povredi. U prvoj godini braka smo cesto pokusavali, sada sve manje. Da li je to neki poremećaj, organske, psihičke prirode? Da li je vrsta impotencije? O čemu se radi?
Вероватно је муж у праву када је рекао да се плаши да те не повреди. Разлога за то је имао јер си рекла да си се први пут страшно уплашила. Нека проба са прстима.
to je čest problemkod muškaraca ali malo ko od njih o tome priča ili traži savet.I tvoj slučaj govori u prilog tome.Kako ste koliko sam shvatio religiozni i izdržali podvig uzdržanja od seksa pre braka,nemoj sumnjati da će to bog nagraditi.Ne radi se u slučaju tvog muža o impotentnosti jer je to dijagnoza koja isključuje mogućnost postizanja erekcije na bilo koji način.Ovde je upitanju seksualna disfunkcija koja u osnovi ima psihički uzrok.Moj savet vam je da se obratite prvo vašem duhovniku i to bez stida,ispovedite problem i da vam se očita molitva a potom kod lekara psihijatra koji će znati šta dalje.To ne znači da je tvoj partner psihijatriski bolesnik,to nikako već se oni kao doktori bave seksologijom kao granom medicine.nemojte uzimati preparate koji se reklamiraju radi potencije...Umnogome može pomoći i uzajamna vežba sa partnerom u kojoj ćeš ti biti na njemu i svojim polnim organom dražiti njegov.To ga može osloboditi straha a kad dostigne potrebnu erekciju,sama ga usmeri u pravcu vagine.Radite to neobavezno,kroz igru i priču i biće dobro....pozdravljam te