Neko pitanjce

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Hunterr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 06, 2013 7:32 pm

Neko pitanjce

Post od Hunterr »

Imam jedno pitanje odlucio da se posavetujem na ovom sajtu video sam da pise na raznim sajtovima da je moguca trudnoca preko oralnog seksa ako devojka proguta spermu pa me zanima vase misljenje da li je moguce da tako devojka zatrudni ili ne? Pomozite mi ako znate hvala unapred :D
Bokily
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 31, 2010 1:32 am

Re: Neko pitanjce

Post od Bokily »

NE!!!
Mislim da bi trebalo da pročitate makar osnovne stvari o seksualnim odnosima pre nego što se upustite u iste!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
aa-aca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 25, 2013 11:30 am
Kontakt:

Post od aa-aca »

Може. Бокили лупа глупости јер није читао Библију.
Тамо лепо пише да је Девица Марија затруднела иако је невина.
Али не знају сви да читају па се праве паметни по форуму.
Hunterr
Novi član
Novi član

Post od Hunterr »

Ma citao sam ja sve i negde kaze ne a negde da evo i ovde i sta je konacan odgovor ? :D
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

aa-aca napisao:Може. Бокили лупа глупости јер није читао Библију.
Тамо лепо пише да је Девица Марија затруднела иако је невина.
Али не знају сви да читају па се праве паметни по форуму.
Да ли је могуће да је неко толико покварен и подао да направи налог сличан мом налогу да би писао којекакве глупости да би тако испало да их ја пишем?!
Hunterr
Novi član
Novi član

Post od Hunterr »

Hahahhaha a ja jos nisam dobio odgovor na moje pitanje hahahaha :D
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Лако је теби да се смејеш. Не могу да верујем да је неко такав као онај лажњак горе. Мада мислим да знам о коме се ради. Један Патак је прсао јер није успевао да ме отера са форума. Стављао је разне фотографије, писао свашта и није успео. Ваљда мисли да ће ме на овај начин отерати. Само ће ме натерати да и њега пријавим полицији, као што сам пријавио оно Пенкало.

Него, Hunterr, какав одговор ниси добио?
Hunterr
Novi član
Novi član

Post od Hunterr »

Ma sta te briga uvek je bilo takvih i bice ih uvek :D evo prekopiracu da ne pisem opet:
Imam jedno pitanje odlucio da se posavetujem na ovom sajtu video sam da pise na raznim sajtovima da je moguca trudnoca preko oralnog seksa ako devojka proguta spermu pa me zanima vase misljenje da li je moguce da tako devojka zatrudni ili ne? Pomozite mi ako znate hvala unapred :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Како да ме не буде брига када је збунио људе па се ови исчуђавају и питају ме шта се дешава. Онда морам да објашњавам, а лако се могло десити да не видим лажњака.

Него везано за твоје питање, Бокили ти је лепо рекла. Сперма мора да уђе у женски полни орган да би било шансе да се затрудни. Не може преко уста, него мора "одоздо".
Hunterr
Novi član
Novi član

Post od Hunterr »

Ma i ja sam znao da ne moze, ali sam video na drugim forumima da moze bla bla pa sam poceo da mislim da je ipak moguce ali hvala vam znaci ne moze sad mi je laksee :D
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

У животу ћеш морати мало више да се уздаш у себе и да укључујеш свој мозак. Не треба да прихваташ информације тек тако. Независно од знања, логичко расуђивање и повезивање чињеница је веома битно. На тај начин неке информације можеш да елиминишеш као лажне, а само на основу чисте логике.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Ne!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori