Da li moze da se zatrudni ako imate odnos jedan za drugim?
Moderatori: moderato, vlada99, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Maj 13, 2012 1:48 pm
Da li moze da se zatrudni ako imate odnos jedan za drugim?
Ukoliko devojka ima odnos sa deckom i pri tom on svrsi van nje, postoji li sansa da ona zatrudni ukoliko oni nakon toga opet spavaju i to bez kondoma, pri cemu on drugi put ne svrsi?
Re: Da li moze da se zatrudni ako imate odnos jedan za drugim?
kod nezasticenog odnosa verovatnoca postoji i bez same ejakulacije, posto spermatozoidi mogu da zalutaju i u presemenu tecnost koja se luci normalno od pocetka odnosa...verovatnoca jeste dosta mala, ali ipak postoji...a sansa je veca ako je prethodno obavljena ejakulacija pa se unutar mokracne cevi zadrze tragovi sperme koji mogu da izadju ako se odmah nastavi dalje sa odnosom...
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Maj 13, 2012 1:48 pm
Hvala na odgovoru, ali imam jos jedno pitanje, nakon ovoga sto mi se desilo, dobila sam odmah sutradan, a nije mi vreme da dobijem jer mi se menstrualni ciklus zavrsio pre 10 dana.. Da li bi to nesto trebalo da znaci?
zavisi kakav vam je inace kalendar ciklusa, da li su redovni, u jednakim razmacima, koliko traje menstruacija, od toga zavisi da li moze da se olsoni na racunajne plodnih i neplodnih dana, o svemu tome mozete porazgovarati sa svojim ginekologom...