Molim hitno za pomoc... :(

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
anoniman_nis
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 27, 2012 11:36 am

Molim hitno za pomoc... :(

Post od anoniman_nis »

Imam ogroman problem.. od pre dve nedelje se palim na sve zivo, prosto ni danju ni nocu ne mogu da se smirim ali najgore sto se to odnosi na ceo zenski rod .. i na drugarice cak sa kojima sam bio kao brat ranije :( i na starije zene i na neke ruzne babaroge :(( cak i sestra :(((((( ufffffffffffffffff

Naime duzi period mene prosto i nisu zanimale devojke, poceo sam da gledam muskarce i zamisljao se sa njima i na kraju sam odlucio da sve to i probam .. nekako sam odlucio da prihvatim da sam gay. Medjutim iako sam vec na pocetku doziveo razocarenje veliko ja sam evo i dalje u ovom svetu i zabavljam se sa jednim momkom koji je zaista divan ali ne smem da mu kazem koliko sam popaljen samo na pomen bilo cega sto se tice devojcica..

Da li bi neko mogao da mi pomogne .. da mi kaze kako da se otkacim od ovog osecaja, uzasnog? Ne znam koliko cu jos dugo izdrzati ovako, ali zaista?
heldenbariton
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 15, 2012 5:21 pm

Re: Molim hitno za pomoc... :(

Post od heldenbariton »

Koliko imas godina?
anoniman_nis
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 27, 2012 11:36 am

Post od anoniman_nis »

Imam 25 godina ali sam se tek skoro ostvario u necem intimnijem gde racunam i poljubac.
Problem000
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2012 10:36 pm

Post od Problem000 »

Ljudi pomazite imam problem .
ovako
Dok mi je penis labav mogu da povucem kozicu do kraja i da se glavica penisa vidi !
ali kad se penis ucvrsti ne mogu da navuce gozicu do kraja tj. mogu ali bili previse a plasim se da se nesto ne dogodi ! i da necu moci da imam seksualne odnose!
Problem000
Novi član
Novi član

Post od Problem000 »

Koliko boli rez ? kozice
Problem000
Novi član
Novi član

Post od Problem000 »

Ljudi pomazite imam problem . imam 15 godina
ovako
Dok mi je penis labav mogu da povucem kozicu do kraja i da se glavica penisa vidi !
ali kad se penis ucvrsti ne mogu da navuce gozicu do kraja tj. mogu ali bili previse a plasim se da se nesto ne dogodi ! i da necu moci da imam seksualne odnose!
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Idi kod urologa..
Nista strasno, cest problem, lako se resava, al nece proci sam od sebe. Resi to sada pa da moze mirno u seksualne odnose
Problem000
Novi član
Novi član

Post od Problem000 »

Puno hvala
da li mozda znas kakve su im metode? kod resavanja ovakvog slucaja ?
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Potrebna je manja intervencija, nije to nista strasno, a sta se tacno radi ces znati nakon pregleda.
Odgovori