Pozdrav svima,
Problem sto imam vec 26 godina a jos nisam imao seksualne odnose. Da ne duzim mnogo, problem je poceo fizickim problemom da bi prerastao u psiho-fizicki. Sada imam neku vrstu blokade koju nikako ne mogu da probijem.
Kada sam imao 18 godina normalno sam se druzio sa devojkama, izlazio, sve je bilo OK na nekom drustvenom planu ali kada dodjem do trenutka kada treba da odvedem devojku na sex - blokada. Jednostavno ubedjujem sebe nemam gde, roditelji i sestra kuci, bla bla bla, klasicno izmisljanje razloga... Mislio sam "ajd, dodice uskoro trenutak kada ce se sve poklopiti pa cu to obaviti sa nekom" ali se onda desilo da sam se zestoko posvadjao sa drustvom i odlucio da vise ne izlazim sa njima. KARDINALNA greska! Od tada sam prestao da izlazim jer nisam imao vise sa kim. Doduse, izasao sam jednom u mesec dana sa nekim drugarima ali... nista kao pre. Godine su veoma brzo prolazile i ja sam nekako zbog ostalih problema zaboravio na ovaj.
Nedavno sam se jako zaljubio. Devojka je bila super fina prema meni, druzili smo se, pricali ali ja nista... nisam smeo ni da je poljubim. Kada smo se na kraju razisli (ona je otputovala), tuga je pokrenula razmisljanje i onda sam poceo da se nerviram. Sada osecam neverovatan strah, bukvalno od svega a posebno od zena.
E sad, pitanje iz naslova dolazi na red. Razmisljao sam da ce mi biti mnogo lakse ako ubedim sebe da se sex desio. Naime, u periodu kada sam cesto izlazio pojavila se jedna devojka koja je samnom na podijumu diskoteke odigrala stiskavac. To je bilo najblize sto sam ikad bio zenskom telu u duzem vremenskom periodu. Znaci, skroz mi se pribila i tako smo plesali. Doziveo sam orgazam ali, nazalost, nisam ostao u kontaktu sa devojkom da bi ostvarili bolji kontakt. Da li postoji neka metoda da ja sam sebe ubedim da se tada desio sex? Da prevarim sam sebe? Da jednostavno dobijem neko samopouzdanje koje mi je sada JAKO potrebno...
Kada me sada neko pita da li sam imao sex ja kazem da jesam i pomislim na tu scenu. Kazu ljudi kada laz izgovoris 100 puta - 101. put ce i samom tebu zvucati kao istina.
Da li je moguce ubediti samog sebe u nesto?
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 02, 2012 4:52 pm
Re: Da li je moguce ubediti samog sebe u nesto?
Cao drugar.
Sve je stvar psihe, i razmisljanja. Druzenje, komunikacija i muvanje devojaka je sasvim normalna stvar.Nema potrebe da osecas neki strah, ni ti da se plasis da poljubis devojku. To je sve normalno. Svi smo mi ljudi i svako ima svoje potrebe, pogotovo kada su u pitanju odnosi izmedju muskarca i devojke.
Po ovom tvom tekstu, sam ukapirao da si stidan momak i povucen. Devojke se ne muvaju samo kada si u drustvu i na nekoj zurci u diskoteci. Pokusaj slobodno da muvas devjke bilo gde, u prodavnici, na stanici, u kaficu, nebitno itd..
Ti si odrastao momak i mislim da se ne bi niko od tvojih u porodici ljutio, kada bi ti doveo neku devojku kuci. Pod uslovom da imas svoju sobu.Seks je normalna stvar i ne treba da se plasis da stupis u tu radnju.Jel devojke isto imaju potrebu kao i mi muskarci za istim.
I kada budes bio u intimnom odnosu sa nekom devojkom, gde god to bilo ( kod tebe kuci, u stanu kod drugara ili bilo gde drugde ) slobodno predji na stvar...
Sve je stvar psihe, i razmisljanja. Druzenje, komunikacija i muvanje devojaka je sasvim normalna stvar.Nema potrebe da osecas neki strah, ni ti da se plasis da poljubis devojku. To je sve normalno. Svi smo mi ljudi i svako ima svoje potrebe, pogotovo kada su u pitanju odnosi izmedju muskarca i devojke.
Po ovom tvom tekstu, sam ukapirao da si stidan momak i povucen. Devojke se ne muvaju samo kada si u drustvu i na nekoj zurci u diskoteci. Pokusaj slobodno da muvas devjke bilo gde, u prodavnici, na stanici, u kaficu, nebitno itd..
Ti si odrastao momak i mislim da se ne bi niko od tvojih u porodici ljutio, kada bi ti doveo neku devojku kuci. Pod uslovom da imas svoju sobu.Seks je normalna stvar i ne treba da se plasis da stupis u tu radnju.Jel devojke isto imaju potrebu kao i mi muskarci za istim.
I kada budes bio u intimnom odnosu sa nekom devojkom, gde god to bilo ( kod tebe kuci, u stanu kod drugara ili bilo gde drugde ) slobodno predji na stvar...
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 24, 2009 11:11 pm
Re: Da li je moguce ubediti samog sebe u nesto?
Мислим да треба да будеш мушко да би јеб*о нешто...
Не треба да те срамота уоште!!!
Не постоји ни један разлог да не доведеш кући девојку или неку *случајну пролазницу*...родитељи ти не могу ништа рећи нити забранити сто се тиче девојака...разумеће,а ако не разумеју онда им објасни пар ствари...
мени је први пут било са 17 док је другар седео са другарицом на фотељи..ја сам на кревету радио посао ...и није ме било срамота.
Ако већ лажеш друге немој себе...стави себи до знања да то мораш да одрадиш до (нпр.) лета и то је то.
секс се није десио,тек ће да се деси!
И ја сам имао слично мишљење као ти..али онда сам сконтао шта је кључ зајебанције,мувања,излазака,секса,дружења...
Искрено мислим да ти је потребно ново друштво...
Мувај девојке где стигнеш ,ја то нисам могао да схватим док нисам почео да мувам све редом,али буквално!
Не треба да те срамота уоште!!!
Не постоји ни један разлог да не доведеш кући девојку или неку *случајну пролазницу*...родитељи ти не могу ништа рећи нити забранити сто се тиче девојака...разумеће,а ако не разумеју онда им објасни пар ствари...
мени је први пут било са 17 док је другар седео са другарицом на фотељи..ја сам на кревету радио посао ...и није ме било срамота.
Ако већ лажеш друге немој себе...стави себи до знања да то мораш да одрадиш до (нпр.) лета и то је то.
секс се није десио,тек ће да се деси!
И ја сам имао слично мишљење као ти..али онда сам сконтао шта је кључ зајебанције,мувања,излазака,секса,дружења...
Искрено мислим да ти је потребно ново друштво...
Мувај девојке где стигнеш ,ја то нисам могао да схватим док нисам почео да мувам све редом,али буквално!