Mleko u grudima,a nisam trudna.
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
Mleko u grudima,a nisam trudna.
Da, pojavilo mi se u obe dojke nesto kao mleko. Ne curi, ali na svaki stisak izlazi. Nisam trudna, ne pijem pilule, pa zasto? Doduse, tri-cetiri meseca nista,a bilo je ucestalo od septembra prosle god. Tome prethodi užasan bol u grudima. A sad, u 25. god. grudi su mi naglo porasle, a nisam se ni ugojila. Doktori me, hvala Bogu, nisu ni ispitali kako valja, samo su napipali nista, i rekli da je ok. Nikakvo objasnjenje mi nisu dali. Je l biste mi vi mogli reci nesto?
[color=#0000FF][/color]

Re: Mleko u grudima,a nisam trudna.
Trebalo bi proveriti hormone, idite do ginekologa svog
povisen nivo prolaktina?lambada napisao:Da, pojavilo mi se u obe dojke nesto kao mleko. Ne curi, ali na svaki stisak izlazi. Nisam trudna, ne pijem pilule, pa zasto? Doduse, tri-cetiri meseca nista,a bilo je ucestalo od septembra prosle god. Tome prethodi užasan bol u grudima. A sad, u 25. god. grudi su mi naglo porasle, a nisam se ni ugojila. Doktori me, hvala Bogu, nisu ni ispitali kako valja, samo su napipali nista, i rekli da je ok. Nikakvo objasnjenje mi nisu dali. Je l biste mi vi mogli reci nesto?![]()
Ja imam isti problem. Proveravala sam prolaktin 8h 11h 13h, sve je u granicama normale. Da li neko moze da mi pomogne? Ne znam na koja ispitivanja da idem.