Mladalačka impotencija

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
micunmilos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2014 3:17 pm

Mladalačka impotencija

Post od micunmilos »

Postovani.
Imam 22 godine, ali i problem koji se sreće u nekoj poznioj dobi.
Svestan sam da kako na ovom, tako i na drugim forumima slicnog karaktera postoje tekstovi na temu mladalačke impotencije, ali resio sam da pisem svoj problem, jer mi deluje jako neuobičaeno.
Ovako, sa devojkom sam cetiri godine. Za svo vreme zabavljanja sex nam je bio neizostavan, sve do pre par nedelja. Kad sam dosao iz lova, sacekala me je, da kažem full skockana, da ne objasnjavam. I sad,umedto da dozivim erektilnu eksploziju, on nista, ni da mrdne. Mislim da mi se u tom trenutku stvorila tako mocna blokada u glavi, da ga sad dizem kad je seks u pitanju na jadvite jade, a i iskreno, ne budem bas odusevljen erekcijom svaki put. A o tome da me je do tad drzala seksualna zelja k'o na početku puberteta, a da sad nesto specijalno i nema radosti u meni kad dobijem poziv na seks. Ljudi, pomazite molim vas sto pre, jer ne vidim kuda sve ovo vodi. HVALA unapred svima na pomoci!
Korisnikov avatar
micunmilos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2014 3:17 pm

Re: Mladalačka impotencija

Post od micunmilos »

inace da naglasim,cesto se samozadovoljavam i pusac sam aktivan......ljudi HITNO mi treba pomoc,nisam valjda postao impotentan ovako mlad?!
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Mladalačka impotencija

Post od aaaca »

Да ти можда девојка није досадила па те више не узбуђује?

Можда има везе са оном темом коју си покренуо пре неког времена. Уклапа се.
Odgovori