Krvarenje..
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Krvarenje..
Pre 3 dana sam imao seksualni odnos sa devojkom koja je bila nevina, sve je proslo u redu, ali nakon toga njoj i dalje pomalo ide krv pa me zanima da li je to normalno i koliko dugo moze da traje? Hvala unapred!
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Krvarenje..
Da, normalno je! A koliko ce trajati je jako individualno, par dana, do 7 dana!
Sledeci put se samo potrudite da koristite prezervativ sa lubrikantom! I da ste opusteniji!
Sledeci put se samo potrudite da koristite prezervativ sa lubrikantom! I da ste opusteniji!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Avg 21, 2012 3:12 pm
Dobar dan! Imam jedan problem. Pre par meseci sam prvi put spavala sa deckom i tad sam izgubila nevinost. Naravno bilo je krvi. Ali i dan danas svaki put ima krvi. Pocinje da me plasi to jer sam ubedjena da to nije normalno. Sta bi to moglo da bude,sta mi predlazete? Hvala unapred!
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Koristite lubrikante i kondome i opustite se tokom seksa, vahina je organ koji se navikava i prilagodjava tako da sve ce to da bude ok samo kada nauchite da se opustite i kada budete dovoljno vlazni tokom seksa, da se ne stvara trenje i ostesivanje tkiva oko samog ulaza u vaginu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.