Krvarenje..

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Crysis
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 22, 2011 11:08 am

Krvarenje..

Post od Crysis »

Pre 3 dana sam imao seksualni odnos sa devojkom koja je bila nevina, sve je proslo u redu, ali nakon toga njoj i dalje pomalo ide krv pa me zanima da li je to normalno i koliko dugo moze da traje? Hvala unapred!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Krvarenje..

Post od tamaraft »

Da, normalno je! A koliko ce trajati je jako individualno, par dana, do 7 dana!

Sledeci put se samo potrudite da koristite prezervativ sa lubrikantom! I da ste opusteniji!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
wanttoknow
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 21, 2012 3:12 pm

Post od wanttoknow »

Dobar dan! Imam jedan problem. Pre par meseci sam prvi put spavala sa deckom i tad sam izgubila nevinost. Naravno bilo je krvi. Ali i dan danas svaki put ima krvi. Pocinje da me plasi to jer sam ubedjena da to nije normalno. Sta bi to moglo da bude,sta mi predlazete? Hvala unapred!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Koristite lubrikante i kondome i opustite se tokom seksa, vahina je organ koji se navikava i prilagodjava tako da sve ce to da bude ok samo kada nauchite da se opustite i kada budete dovoljno vlazni tokom seksa, da se ne stvara trenje i ostesivanje tkiva oko samog ulaza u vaginu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori