Krema za kozu penisa

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
milos i marija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 15, 2015 4:44 pm

Krema za kozu penisa

Post od milos i marija »

Pozdrav.Imao sam malo suzenu kozicu penisa koju nisam mogao prevuci preko glavica u erekciji,u opustenom stanju ide do kraja bez problema,to sam resio vezbanjem tj rastezanjem,sada nemam problema prilikom seksa,sve je normalno osim sto me vrlo malo steze kozica kada je povucem do kraja,zanima me koju kremu,gel ili mast bih mogao da mazem da se to jos malo opusti,kozica mi je malo veca tako da verujem da bi mi tako nesto jos vise pomoglo,zanima me i na koji nacin se maze,dali sa spoljne ili unutrasnje strane kozice
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: Krema za kozu penisa

Post od Dejanbg »

Pisao sam u drugoj temi
Dejanbg napisao:Imaš fimozicu...

Možeš uraditi i sledeće, uzmi kremu Didermal, maži samo kožicu u tankom sloju uveče i ujutru, uz prethodno pranje i sušenje penisa, 5 dana za redom. Nikako više, samo 5 dana maži didermal! Tokom tih 5 dana nema ni masturbacije ni seksa ni razvlačenja! Kada prođe tih 5 (+ još jedan dan sačekaj) dana možeš da nastaviš sa vežbanjem i razvlačenjem, i maži 2 puta dnevno neku kremu tipa Pavolovićeve, Sudokrem itd...

5 dana mazanja didermala + jedno dve nedelje razvlačenja, pa vidi rezultat nakon toga...
Mažeš sa obe strane, uhvatiš kožicu između prstiju i utrljaš tanak sloj
milos i marija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 15, 2015 4:44 pm

Re: Krema za kozu penisa

Post od milos i marija »

Hvala puno na brzom odgovoru
Odgovori