Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.
Imam pitanje.
Imam 14 god.duzine penisa oko 17cm,koji kodom bi mi moglipreporuciti da ne puca i da pase penisu posto sam ja jako neiskusan sto se seksualnih stvari tice......?A i kako ga kupiti,ono dodjes u apoteku i kazes e znas sta daj mi kutiju kondoma.Kako treba traziti,da nije to malo neugodno...?
HVALA UNAPRIJED.......
nema tu nista neugodno, najnormalnije trazis kao i bilo koji drugi proizvod... kondomi se danas mogu pronaci u raznim vrstama prodavnica...standardni kondomi odgovaraju razlicitim velicinama penisa, prilagodljivi su, tako da ce odgovarati i tebi, vec imas dimenzije potpuno odraslog muskarca, cak i iznad proseka...isprobaj razne vrste kondoma pa ces videti koji tebi najvise prija...najbitnije je da naucis pravilno da ga stavis...
Hvala....!
I jos nesto,a koja je prosjena duzina penisa,i obim.....?
Koliko traje prosjecan sex bez ikakvih lijekova za izdrzlivost,msm kod odraslih osoba posto kod mene ja vjerujem da ce biti mnogo kraci sex jer sam jos uvjek jako mlad....??
vec se dosta pisalo ovde o tome, mozes naci, duzina oko 15cm, obim izmedju 12 i 13cm...sto se tice duzine trajanja odnosa nema pravila, kako kad i kako kod koga, dosta varira...a sto se tice prvog puta tek tu nema pravila, nekad moze da bude jako kratko, nekad da se dosta oduzi, potpuno normalno je da prvi put ne stima sve kako mladi momci ocekuju, jer potrebno je vreme da se nauci kontrola osecaja...znaci koliko traje neka traje i nemoj uopste da razmisljas o tome, bez ikakve brige, opusti se i uzvaj!