Molim vas shvatite me da mi nije uopšte lako! Znači ako postoji lek, recite mi, biću do neba zahvalan!
Kako da izgubim seksualnu želju zauvek!
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
Kako da izgubim seksualnu želju zauvek!
Ko sunce vas molim, postoji li bilo kakav lek ili tableta ili preparat, da zauvek izgubim seksualnu želju ili bar svedem na najmanji mogući intezitet
Hoću da poludim od svoje seksualnosti! Privlače me i žene i muškarci, i više ne znam šta da radim! Ne mogu da spavam, a i kad zaspim, ja sanjam sex!
Molim vas shvatite me da mi nije uopšte lako! Znači ako postoji lek, recite mi, biću do neba zahvalan!
Re: Kako da izgubim seksualnu želju zauvek!
Тешко да је ико испитивао лекове у ту намену.
Својевремено сам читао да неки физички поремећаји у мозгу могу да изазову такве проблеме. На жалост, не сећам се детаља.
Да ли да идеш да снимаш главу и тражиш неки тумор или нешто друго, немам појма. Какви су наши лекари још ће те исмејати ако им то испричаш. Мислим да би било паметно да се распиташ мало озбиљније
Својевремено сам читао да неки физички поремећаји у мозгу могу да изазову такве проблеме. На жалост, не сећам се детаља.
Да ли да идеш да снимаш главу и тражиш неки тумор или нешто друго, немам појма. Какви су наши лекари још ће те исмејати ако им то испричаш. Мислим да би било паметно да се распиташ мало озбиљније