Jesam li ja lud?!

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
atlanta999
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 19, 2010 4:45 am

Jesam li ja lud?!

Post od atlanta999 »

Imam li ja problem sa odbijanjem ili su devojke previse neodlucne?
Imam 30 godina i trenutno sam zaljubljen u jednu devojku i ne mogu da definisem njena osecanja. Mi nismo zajedno niti smo ikad izlazili ali ovo izmedju nas traje 2 godine.
Kao prvo sve je pocelo preko njene drugarice koja mi je rekla da joj navodno treba pomoc oko kompa instaliranje i slicno jer se ja razumem u kompjutere. Tad je jos zivela sa deckom sa kojim je posle par meseci raskinula zbog kocke. Posle raskida mi je opet rekla da joj navodno treba kuciste za komp i da joj potrazim, naravno uzeo sam joj broj i pocelo je dopisivanje. Ona je radila neposredno pored lokala gde ja radim i tako da smo se vidjali i pratili pogledima kroz izlog kad god dodjem. Nisam hteo odmah da je pitam da izadjemo jer je imala tezak raskid. Kada sam poceo da je zovem prvo se javi pa se ne javlja sledeca dva poziva pa opet tako... Konacno sam uspeo da je pitam da izadjemo na pice i pristala je. Pitao sam je da li joj odgovara petak rekla je da radi taj dan, za subotu navodno ide kod drugarice jer joj je obecala ali da moze tek sledece nedelje jer tad ima slobodan dan. Sve mi je to nesto bilo sumljivo zasto da cekam 7 dana da bi izasli ako joj se svidjam. Nije mi dao djavo mira i poceo sam da se raspitujem kod njenog kolege sa kojim radi, da li je sa nekim u vezi. Kolega mi je rekao da ona samo prica o meni. On joj je naravno preneo da sam ga ja pitao i nju je to navodno veoma pogodilo zasto se ja raspitujem oko njenih privatnosti i zvala me i bila veoma ljuta. Kada sam je zvao sledeci put bila je veoma drska i rekla mi je da ne zeli da izlazi samnom. Razocarao sam se ali sam se potajno nadao da ce mi oprostiti i izaci samnom. Zvao sam je jos par puta posle par meseci ali nije htela da se javi. Nisam zeleo da je vidjam 6 meseci, kada sam opet poceo da dolazim pored mesta gde radi opet me je pratila pogledima kroz izlog ne jednom, ne dvaput vec svaki put kad dodjem...
Davala mi je sitne znake, kasljucanje i gledanje pravo u oci... Opet sam se primio i poceo da zagrevam i pripremam situaciju kako da joj pridjem. Kada sam je opet zvao nije htela da se javi. Potom je dala otkaz na mestu gde radi i cuo sam pricu da se navodno udaje... Morao sam da je nazovem da bih bio siguran ali ovog puta sa skrivenog broja da bi se javila. Kada se javila bila je veoma drska i rekla da je ne zovem vise i zasto je zovem toliko dugo... Pitala me je da li sam normalan i ne zeli da menja broj zbog mene...
Moze li neko da mi objasni ovakvo ponasanje devojke?! Da li sam ja umisljen ili je problem u njoj? Molim za strucno misljenje!

Naime ovo mi se desava vec drugi put za devojku u koju sam zaljubljen a nisam stigao ni do izlaska. Pre toga 10 godina veoma slican problem sam imao jos sa jednom devojkom ovog puta je devojka imala neku vezu ali sam joj se svidjao. Moj brat je radio na kiosku pa sam dolazio i ona je dolazila kod njega da mu pravi drustvo i tu smo se upoznali. Htela je da je pratim kuci to vece jer zivi tu blizu u kraju. Posle toga nikako nisam mogao da je vidim par meseci i uspeo sam nekako da joj uzmem broj. Kada sam je pozvao da izadjemo rekla mi je da ne moze danas jer ide kod drugarice, rekao sam joj da ostavimo izlazak za neki drugi put. Kada sam je zvao ponovo i pitao da izadjemo sve je nesto okolisala i rekla kako ima vremena za izlazak i da sacekam... i tako treci poziv opet mi je rekla da ima vremena... pitao sam jel treba sad da cekam godinu dana da bi izasli, rekla mi je sta fali da cekas. Cekao sam... nadao se... kada sam je video na ulici pitao sam je zasto me zeza... rekla je da me ne zeza, ucenio sam je i pitao hoce li ili nece, rekla je da ce razmisliti i da je nazovem... opet sam bio sludjen i opet sam je zvao i dogovorili se da dodjem na posao gde radi, nije htela da je vozim kuci posle posla jer ce navodno doci decko po nju. Culi smo se tada svaki dan mesec dana... ali svaki taj razgovor se zavrsavao kratko jer je uvek bila na poslu, a na kraju razgovora kad sam hteo da je pitam da izadjemo uvek je vesto izbegavala i kao zuri... posle tih 30 dana zvanja rekla mi je da je vise uopste ne zovem... bio sam ljut i nisam je zvao 5-6 meseci... kad sam je posle tih teskih meseci u depresiji opet okrenuo javila se i odgovorila je da sam joj nedostajao... nastavio sam da je zovem... pricali smo i preko fiksnog i sve mi je bilo jasnije da me zavlaci... sve je kao ok ali za izlazak nema trenutno vremena... pocinjao sam da ludim i nisam mogao da spavam mesecima...
Pocinjao sam da budem bezobrazan preko telefona i da joj govorim zasto me zavlaci. Pravila se luda i rekla da mi nikad nije rekla da cemo izaci i da mi je to rekla neka druga devojka i da ona mene nikad nije zvala i da prestanem da je zovem! Prestao sam da je zovem isto posle 2 godine zavlacenja.
Hteo bih savet zasto dolazi do ovoga i sta je uzrok pogotovo sto mi se to desava dva puta!?
maki-kg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 19, 2010 1:56 pm

Re: Jesam li ja lud?!

Post od maki-kg »

Niste izlazili a zaljubljen si u nju? Pa kako je to moguce...mozda te namerno zavlaci, da bi se zabavila...motivi mogu biti razni,...ne opterecuj se, ja to gledam iz ovog ugla,a to je jedini ispravan ugao ubedjena sam - kad ti se neko dopada ne zavlacis ga,nego stupis u normalnu komunikaciju
atlanta999
Novi član
Novi član

Post od atlanta999 »

Cela ta situacija hocu-necu mi je dodatno stvorila neku zelju da dobijem ono sto ne mogu da imam. mada mi se stvarno svidja i veoma je lepa i zgodna i kad te neko tako pogleda ne mozes da ostanes ravnodusan. Na sve to cuo sam pricu da je bila sa gazdom u kombinaciji godinu dana dok je jos bila u vezi. Tu pricu sam preneo toj drugarici sto je bila bliska sa njom i rekao joj da odustajem od nje jer me ta prica pogadja. Ona joj je prenela tu pricu i posle me zvala da mi se pravda kako ta prica uopste nije tacna i da ona nije droca i da joj takve price ne prijaju i da me zbog toga zove. Da je ona fina devojka i da to nikad ne bi uradila, a vidjena je na splavu sa gazdom ali navodno koliko mi drugarica koja je bliska sa njom rece ,,samo su izlazili''.
maki-kg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 19, 2010 1:56 pm

Post od maki-kg »

Pa eto odgovora ipak nije do tebe :wink:
atlanta999
Novi član
Novi član

Post od atlanta999 »

Sta raditi?
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Ima raznih ljudi. Licno spadam u direktan tip i ako mi se neko svidja mrzim igrice i zavlacenja, ali moram da kazem da je to danas retkost. Vecina mojih drugarica voli da se femka, folira, da zavlaci (kao da dobiju na ceni ili sta li vec - kao da ih muskarac vise ceni). Ddoduse ti kazes da te je sve to nateralo da osetis zelju da imas nesto sto ne mozes - pa mozda ima u celoj toj igrariji i ima neke istine. Imala sam cak jednu drugaricu koja je bas tako ocijukala sa svima - bez obzira dal joj se muskarac svidja ili ne, ne bi li bila omiljena (a bila je lepa i zaista ju je mnogo muskaraca saletalo) , ali se to na kraju zavrsilo tako sto su ti muskarci (doduse ja sam iznenadjena koliko dugo im je trebalo da to shvate) ipak ukapirali da ih ona zavlaci i igra se macke i misa, i od najomiljenije postala je brzo najomrazenija....
Tako da ljudi ima zaista raznih. Mozda i nije lose sto se sve zavrsilo pre nego sto je pocelo, jer ako ti to vec sad smeta, verovatno bi posle izlaska ili u vezi bilo slicno, a onda bi verovatno odlepio.
atlanta999
Novi član
Novi član

Post od atlanta999 »

Da Dea u pravu si. To bas i mislim! Dvoumim se izmedju toga da li zeli da me napravi ljubomornim da bi je na kraju vise cenio ili je sve to istina... Veoma sam emotivan i ne bih dobro podneo da sam to saznao u vezi i zato sam se raspitivao. (bolje spreciti nego leciti)
Prica je jako zamrsena jer ta drugarica sto joj je prenela pricu flertuje samnom i zove me na kafu...(a jako je bliska sa njom)
Cela prica oko pravljenja mene ljubomornim je sad prilicno velika i razmisljam zasto bi se neko toliko trudio oko mene? Vreme ce pokazati istinu... a dok ne dodje istina...
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Cat »

Ako želiš normalnu vezu, preporučujem da tražiš neku devojku kojoj se sviđaš i sa kojom možeš da budeš otvoren i direktan i dobiješ isti takav odgovor.

Tvoj problem je verovatno manjak samopoštovanja jer osoba koja sebe poštuje teško da bi prešla preko nečijeg bezobrazluka i dalje trčala za tim nekim. Takođe, zaljubljen čovek najčešće ne rezonuje racionalno nego hoće tu osobu po svaku cenu čak i ako mu realno ne odgovara.
Korisnikov avatar
jperica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 10, 2009 2:12 pm

Post od jperica »

Ne razumem se u žene, ali ovo mi je ipak jasno kao dan.

Trošiti svoje godine, nerve i zdravlje na ovakve devojke i jeste tema za forum "doktor.rs". Zašto si to sebi radio ne znam, ali previše obletanja, razumevanja za tuđu patnju, padanja i podizanja, da bi na kraju posle dve godine shvatio ko je i šta je dotična osoba je po meni tvoj najveći problem. Ne bih se bavio dotičnim devojkama (one nisu vredne tvoje depresije, ako su te do nje dovele), niti ih razumevao i opravdavao. Ovde treba da se bavimo tobom. Što pre izoštri vid, što pre sagledavaj osobu, a ne samo izgled i stvari će se svesti na zdravu i normalnu vezu. Nipošto se nemoj vraćati na ove devojke. Toliko njih je vredno tvog srca i toliko njih su zrele i ozbiljne devojke, da ćeš sebi govoriti da si uzalud proćerdao zdravlje i godine.

A više nego očigledno je da goriš u vatri, da umeš da se zaljubiš, da umeš biti brižan i dobar momak. Vidi se zbog toga, što jako dobro poznajem tvoju sortu i znam da treba tu emotivnu energiju kanalisati ka pravoj osobi i pravoj vezi.
Nije dobro, ali trudimo se.
paukovaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 20, 2010 8:26 pm

Post od paukovaca »

Cat i jperica su ti dali najbolje odgovore!

a ti ako ces da se bakces sa poremecenim i nezrelim osobama sa vrlo ogranicenim (bolje reci nikakvim) kapacitetom za ljubav, zapitaj se da li si i sam pri zdravoj svesti...

ovo ti govorim bez uvrede iz najbolje namere, kao da si mi rodjeni brat.
"Treba otimati radost
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."

Majakovski
Odgovori